Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0457
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
32.85€
Brez DDV: 30.00€

Ljudje, ki obožujejo organska hranila so navdušeni nad izdelkom Iguana Juice Grow. To je najboljša organska rastlinska formula na trgu, z naravnimi sestavinami, ki dajejo vašim rastlinam trdne temelje za nadaljno fantastično fazo cvetenja. Ob uporabi boste opazili  povečano gostoto in trdnost vej, večji in bolj zdrav koreninski sistem, hitrejšo vegetativno rast in krajšo dolžino internodijev. Iguana Juice sestavljajo ribe iz Severnega Pacifika, vsebuje več kot 70 mineralov, krilni izvleček, izvleček juke, deževnikovih iztrebkov, iztrebkov morskih  ptic, iztrebkov netopirjev, in izvlečka lucerna. Pomembno je uporabljati v kombinaciji z  Iguana Juice Bloom za robustno, gurmansko letino, ki ima okus deserta oziroma sladice.

Iguana Grow  se lahko uporablja pri vseh tehnikah gojenja kot so: zemlja, hydro, NFT...

Pri celotnem ciklu gojenja vaših rastlin uporabljate le Iguana Grow in Iguana Bloom in ne potrebujete nobenih drugih dodatkov. Zakaj? Iguana vsebuje vse elemente, katera rastlina potrebuje v fazi rasti in cvetenja.

Izdelek Iguana je edinstven ter preverjen.

Doziranje:

1. in 2. teden dodajajte 1ml/ Liter vode

3. in 4. teden cvetenja dodajajte 3ml/ Liter vode

5., 6. in 7 teden pa dodate 4ml/ Liter vode

Pomembno!!

Faza vegetacije 4ml/ liter vode

Pri mladih rastlinah 2ml/ Liter vode

Pri ravno vzklitih rastlinah pa 1ml/ Liter vode


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI