Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0659
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
146.40€
Brez DDV: 120.00€
CarboAir 50 z pretokom zraka do 1000 m3 /h

Kompaktni in lahki filtri CarboAir ™ 50 zagotavljajo odlično filtracijo zraka VOC, ne da bi pri tem ogrožali pretok zraka.

Kratek opis:
- Največji pretok zraka 1000m3 / h
- Izdelano v Evropi
- Z pre-filtrom, ki se ga da oprati v stroju
- 2-letna garancija

Ohišje filtra:

Zelo smo ponosni na naše industrijsko pocinkano jekleno ohišje filtra. Uporaba materialov najvišje kakovosti nam je omogočila izdelavo najboljših mrež.
Filterska mreža je 55,5% odprta za najboljši pretok zraka skozi filter. Naši filtri imajo boljši pretok, kar nam omogoča uporabo debelejšega ogljikovega sloja v primerjavi s konkurenco. Izbrana filtrirna mreža pomeni, da nam ni treba uporabljati notranje najlonske mrežice, ki upočasni pretok zraka, za razliko od naših konkurentov.
Polnjen z: Virginijski aktivni zrnati ogljik

Ogljik, ki ga uporabljamo, je CarboAir prilagojen tako, da odvaja vonj iz zraka in deluje v sozvočju z našim finim cinkovim mrežnim telesom. Naš deviški ogljik se v vlažnem okolju aktivira pri temperaturah nad 1000 ° C. Postopek odpira pore ogljika in mu daje neverjetno visoke absorpcijske lastnosti organskih delcev in drugih onesnaževal v zraku. Ogljik se v Evropi proizvaja po zelo visokih standardih, za razliko od kitajskih filtrov, ki pogosto vsebujejo cenejše mešanice in tvegajo onesnaženje vode med odpremo.
Proizvodnja v EU omogoča boljši nadzor kakovosti. Naš ogljik je proizveden po EN12915, kar pomeni, da je dovolj čist, da ga lahko uporabljamo v hrani in pijači. Velikost in globina našega filtra sta posebej zasnovana tako, da zagotavljata pravilen stik med onesnaženim zrakom in ogljikom.
Systemair

Če lahko uporabimo laboratorije Systemair za testiranje filtrov CarboAir, smo prepričani, da naši filtri zagotavljajo, kar govorimo. Za razliko od naših konkurentov želimo, da naši kupci poznajo pretok zraka, ki ga bodo dosegli z združevanjem naših izdelkov z ventilatorji.

Tehnične specifikacije:
- Prirobnica mm 160
- Dolžina mm 500
- Karbonska postelja mm 50
- Največji pretok zraka m3 / h 1000

Pomembno!

- Nikoli ne zaženite filtrov z največjo prostornino. Če uporabljate ventilator, ki ni naveden v tabeli, se za tehnične informacije obrnite na GAS.


Kako vedeti kateri filter je pravi za vaš prostor? Enostavno. Pomnožite (dolžina X širina X višina  prostora-Enota v metrih). Naprimer: 3X 4X 2m= 24m3. Dobili ste volumen prostora; 24m3. Da izračunate še optimalen pretok zraka pomnožite volumen zraka z X 60. Končni rezultat je vrednost pretoka zraka, katerega morate obrniti iz prostora vsako uro. Svetujemo vam, da se držite priporočene vrednosti pretoka zraka in ne maksimalne vrednosti!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI