Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Alien
Šifra: ean0659
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
25.90€
Brez DDV: 21.23€

ROOT ROT X™ je primeren za vse hidroponske aplikacije, vključno z - RDWC, DWC, Flood & Drain, Drip Feed, NFT & Rockwool.

ROOT ROT X™ je vsestranski in hitro delujoči sterilizator korenin. Dokazano deluje na najširši spekter patogenov, vključno s Pythiumom. BREZ kemikalij, kot so aldehid, alkohol, belilo in QAC, ROOT ROT X™ hitro ubije bakterije in odstrani uveljavljeni biofilm v eni sami obdelavi.

Hipoklorova kislina je relativno enostavna za izdelavo v nestabilni obliki. Vendar pa zahvaljujoč revolucionarni tehnologiji,

Root Rot X™ je izdelan popolnoma stabilen in ostane stabilen, ko ga odprete.

ROOT ROT X™ je 99,9999 % učinkovit proti vsem stopnjam bakterijske kolonizacije na koreninah, opremi in celo vodnih linijah.

Uporaba - Primerno za vse hidroponske aplikacije, vključno z - RDWC, DWC, Flood & Drain, Drip Feed, NFT & Rockwool.

Aktivna sestavina, hipoklorova kislina (HOCI) je učinkovit biocid z neverjetnimi baktericidnimi, fungicidnimi, virucidnimi in sporicidnimi lastnostmi.

Hipoklorova kislina je na voljo v svoji najčistejši obliki in je bila oblikovana v določeni koncentraciji. Zahvaljujoč revolucionarni tehnologiji je Root Rot X™ izdelan tako, da je 100 % stabilen in ostane stabilen, ko ga odprete.

Doziranje in uporaba:

Tedenska obdelava v hidroponskih sistemih:

Dodajte 1 ml na liter vode vsakih 7 dni za temperature vode 20° ali nižje. Dodajte 1,5 ml na liter vode vsakih 7 dni za temperature vode nad 20°.

 

Končno izpiranje hranil:

Zadnjih 3-5 dni cvetenja dodajte 3-4 ml na liter vode.

 

Kloniranje/razmnoževanje:

Dodajte 15 ml na liter vode. Potaknjence popolnoma potopite za 20 sekund, nato lahko nanesete gele za kloniranje ali praške za ukoreninjenje. Za ukoreninjene klone dodajte 3-5 ml na liter vode.

 

Čiščenje hidroponskega sistema/rezervoarja:

Dodajte 20 ml na liter vode. Vodne črpalke zaženite 1-24 ur, nato izpraznite sistem/rezervoar.

 

Sterilizacija prostora za gojenje:

Uporabite nerazredčeno. Stene, tla in neelektrična oprema za pršenje ali meglo.

 

Root Rot X™ je treba uporabljati s hranili in dodatki na osnovi mineralov in se ne sme uporabljati z ekološkimi proizvodi.


OPOZORILO: Priporočamo da med delom uporabljate zaščitna očala in zaščitne rokavice. V primeru da pride v oči ali da pride v kontakt s kožo močno spirajte pod tekočo hladno vodo. V primeru da ga zaužijete, poiščite pomoč pri zdravniku takoj!   Hraniti izven dosega otrok!!  

 

 

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI