Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0451
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
179.00€
Brez DDV: 146.72€
Grow Box HomeLab 80L je šotor za vzgojo rastlin.

Resnično vsestranska rešitev za vaš notranji vrtiček. Šotor za gojenje rastlin; HomeLab 80L se uporablja za vzgojo rastlin v zaprtih prostorih pod umetno svetlobo: CFL, NEON, MH/HPS, CMH/LEC ali LED.

Gre za prostor 1,2 m2 v katerem lahko pridelate že manjše količine pridelkov za vašo samo oskrbo.

Površina vašega notranjega vrtička je dovolj velik za vzgajanje rastlin kot so: Cvetje vseh sort, začimbe, Čilije, zelenjava, Tropsko cvetje...

Prostor v šotoru za vzgojo rastlin ima dovolj odprtin za montažo dodatnih elementov v kolikor bi bilo to potrebno. Odvisno od želj vsakega posameznika.

Priporočena razsvetljava za HomeLab 80L je: 250W do 400W.

Prezračevanje: Ventilator in karbonski filter premera 100mm in pretoka 170m3. Opcijsko lahko namestite ventilator in karbonski filter premera 125mm in pretoka do 190m3

Najboljša lastnost HomeBox GrowLab šotorov je ta, da imajo spredaj 2. okna kar pomeni, da imate vpogled v šotor ne da bi odpirali vrata šotora! Kar drugi proizvajalci te opcije ne omogočajo!

Velikost sestavljenega šotora HomeLab 80L: 80 x 150 x 200cm

Površina notranjega prostora v šotoru: 1,2 m2

Stranske odprtine: Cev A: + 100 mm (4 "), 2-krat

Stranske odprtine: Cev B: + 200 mm (8 "), 5-krat

Stranske odprtine: Cev C

Stranske odprtine: Cev D

Največja nosilnost, ki jo lahko obesite na zgornje palice v vrhu šotora: Maksimalno 50 kg.

Homebox je bil zasnovan in narejen v Nemčiji in je še vedno eden vodilnih proizvajalcev Šotorov za vzgojo rastlin na Evropskem tržišču. Kvaliteta platna, zadrge, notranjih elementov je narejeno iz materialov višjega cenovnega razreda kar vam zagotavlja dolgo gojenja rastlin v zaprtih prostorih pod umetno svetlobo.

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje