Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0294
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
375.11€
Brez DDV: 307.47€

Sanlight Q4W 150W Full Spectrum

Sanlight Q4W 150W je že vrsto let eden vodilnih proizvajalcev vrtnarske razsetljave v Nemčiji. Podjetje je znano po svojih vrhunskih LED lučkah za rast in cvetenje. Sanlight ima lasten popolnoma opremljen laboratorij za razsvetljavo in elektroniko. To je v kombinaciji z obsežnim vrtnarskim ozadjem podjetij privedlo do impresivne serije led luči za rast in cvetenje.
Čas je, da strankam predstavimo podjetje Sanlight. V naš katalog smo dodali eno njihovih lučk, za katero menimo, da se popolnoma prilegajo notranjim prostorom za gojenje rastlin, svetlobni polni spekter Q4W s 150 vati.

Sanlight Q4W LED je bila posebej zasnovana za uporabo v prostorih za notranje gojenje rastlin. Model Q4W je primeren za pokrivanje površin od 60 x 60 do 100 x 100 cm. Svetilka je modularno raztegljiva in jo je mogoče povezati z več drugimi Q4W

Leča oddaja svetlobo pod kotom 90 stopinj in jo popolnoma razširi po rastoči površini. Tudi na zelo omejeni višini ostaja širjenje svetlobe zelo dobro. To pomeni, da lahko svetlobo obesimo zelo blizu rastlin (do 35cm), zaradi česar je kot nalašč za uporabo v prostorih z omejeno višino, šotor za gojenje rastlin.

Celoten spekter Q4W ne samo, da podpira pravilno fotosintezo, temveč tudi uravnava popolno hormonsko ravnovesje. Skratka: več donosa povzroča bolj zdrave rastline.

Sanlight Q4W je za vse življenje. Ko se po letih uporabe svetlobna moč zmanjša, lahko led module enostavno zamenjate za nove, in sodobnejše module.

Specifikacija:


- Moč: 150 W
- Idealno pokrije prosotor za rast in cvetenje: 60 x 60 cm do 100 x 100cm
- Sanlight Q4W 150W je namenjena za rast in cvetenje ( Full Spectrum)
- Intenziteta svetlobe PPF,µmol: 650 μmol pri 30 cm nad rastlinam
- Odsevni kot razsvetljave: 90 °
- Hlajenje: pasivno
- Zamenljivi led moduli
- Življenska doba: 90% svetlobe po 80.000 urah
- Svetilka je modularno raztegljiva in jo je mogoče povezati z več drugimi Q4W LED lučmi.

V kompletu prejmete:

1x Sanlight LED Q4W | 150W

1x El. kabel za priklop Sanlight LED Q4W | 150W GRATIS

1x SANlight Magnetic Dimmer | GEN2.-Serie GRATIS

 Poreklo: Avstrija

Garancija: 2 Leti

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI