Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Advanced Nutrients
Šifra: ean0625
Razpoložljivost: Na zalogi
123.34€
Brez DDV: 112.64€
Sensi Zym je super koncentrat več kot 80 različnih encimov, od katerih ima vsaka posebne funkcije, ki izboljšujejo rast rastlin in korenin. Encimi lahko storijo v nekaj sekundah ali minutah ogromno dobrega dela, zakar bi rastlina sama brez njih potrebovala nekaj dni ali tednov. Sensi Zym razgradi mrtve korenine, škrob,...nudi rastlini ogljikove hidrate in hranilne snovi, ki pospešujejo rast rastlin kot tudi koristne bakterije, ki pomagajo rasti.

Advanced Nutrients so analizirali izdelke njihovih tekmecev in ugotovili, da je nekaj povsem nedejavnih encimov zaradi zelo kratkega roka življenja. Encimi se merijo v enotah aktivnosti - Sensi Zym ima najvišje Enote aktivnosti, v resnici, trikrat večje kot njihov najbližji konkurent. Vsi encim izdelki so narejeni za premagovanje ali razkrajanje odmrlih ostankov korenin. Sensi Zym naredi tudi to, ampak razvije tudi encime, ki izboljšajo rast rastlin in razvoj koreninskega sistema.  

Doziranje: 2ml na 1l vode od 1-6 tedna cvetenja.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI