Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean01820
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
19.71€
Brez DDV: 18.00€

Razpoložljive možnosti

Canna CalMag Agent je aditiv z kalcijem in magnezijem, namenjen za gojenje rastlin v kokosovih vlaknih in hidroponiki.

Če živite v območju z mehko vodo, potem morate uporabljati novo izdan produkt, agent CalMag od Canna. CalMag Agent, razvit zaradi priljubljenega povpraševanja, pomaga pri utrjevanju mehke vode, tako da v hranilno raztopino vnese dodatne količine kalcija in magnezija.

Mehka voda ima na splošno vrednost odčitavanja približno 0,2, optimalna raven za močno in zdravo rast rastlin pa je med 0,4 in 0,7. Če uporabljate sredstvo Canna CalMag, ne bo samo dodalo prepotrebnega kalcija in magnezija, temveč bo tudi dvignilo EC na potrebno raven.

Z uporabo sredstva Canna CalMag Agent, skupaj s povečanjem ES, se bo izboljšala absorpcija hranil rastlin in zmanjšale pomanjkljivosti, kar bo povzročilo močnejše in bolj zdrave rastline z izboljšano pridelavo sadja in cvetov.

Canna CalMag Agent se lahko uporablja tudi na območjih s trdo vodo, katerih vrednost odčitavanja EC je večja od 0,8, vendar Canna svetuje, da je treba za prvo zmanjšanje vrednosti EC uporabiti filter za povratno osmozo (RO), nato pa sredstvo CalMag dodati, dokler EC ne doseže zahtevano 0,4.-0,7.

Lastnosti:

Pomaga pri stabilizaciji ravni ES v regijah z mehko vodo
Zagotavlja dodatne ravni kalcija in magnezija
Spodbuja bolj zdravo in močnejšo rast rastlin
Izboljša pridelavo sadja in cvetov
Lahko se uporablja v regijah s trdo vodo pri uporabi povratne osmoze (RO)
Canna CalMag Agent je tudi zelo koncentrirana formula, zato je le 1 ml na liter vode vse, kar je potrebno za izboljšanje zdravja, rasti in pridelave cvetov vaših rastlin.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Oznake: canna
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI