Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0990
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
44.90€
Brez DDV: 41.00€

TERRA VEGA je monokomponentno gnojilo za profesionalno rabo, razvito specifično za rastline hitrega ciklusa. Dva proizvoda (CANNA VEGA in CANNA FLORES) zadovolijo vse potrebe rastlin v celotnem življenjskem ciklusu. Obenem spodbujajo rast in cvetenje rastlin. Vsi proizvodi CANNA so zelo popularni, tudi pri zahtevnih nizozemskih gojiteljih. Z njimi dosegamo velike plodove in bujno rast do konca cvetenja.

NAVODILA ZA UPORABO:  Dobro pretresite embalažo pred uporabo; Napolnite hranilni rezervoar z vodo; EC (elektro-prevodnost) Terra Vega raztopljen v navadni vodi iz vodovoda variira med 0.9 - 1.6 mS (= EC koncentrata + EC vode); Priporočen pH je med 5.8 – 6.2; V primeru intenzivnega gojenja namakajte rastlino redno; V manj rodovitnih prsteh dodajte enkrat dnevno z vodo; V rodovitnih prsteh pa dodajte 1-3 na teden;

DOZIRANJE: 1:200 (50ml/10L vode).  


TIP GNOJILA:  Raztopina gnojila NPK (3 - 1 - 4) z mikrohranili.  SESTAVA:  Makrohranila: Dušik (N) 3,0% skupni (od tega amonijski (NH₄) 0,6% in nitratni (NO₃) 2,0%), fosforjev pentoksid (P₂O₅) 1,0% oziroma fosfor (P) 0,5%, kalijev oksid (K2O) 4,0% oziroma kalij (K) 3,0%; Sekundarna hranila; Magnezijev oksid  (MgO) 1,0% oziroma magnezij (Mg) 0,7%, žveplov trioksid (SO₃) 0,7% oziroma žveplo (S) 0,3%; Mikrohranila: Bor (B) 0,005%, baker (Cu) 0,001%, železo (Fe) 0,01% kelatirano z DTPA, železo (Fe) 0,001% kelatirano z EDDTA, mangan (Mn) 0,01%, molibden (Mo) 0,001% in cink (Zn) 0,005%. 

OSTALI NAPOTKI:  Za rastlino v fazi cvetenja pa je Canna ustvarila gnojilo Canna Terra Flores. CERTIFIKATI/GARANCIJE: Terra Vega vsebuje samo visoko kakovostna hranila in kelate, kateri so popolnoma in takoj na voljo za rastlino; Embalaža je narejena iz 100% polietilena (ni iz kadmija in PVC-a) in jo je možno reciklirati.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!  

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje