Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean2087
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
188.35€
Brez DDV: 172.01€

GrowsArtig

Alfa Boost all in one je naravno organsko dopolnilo.

Alfa boost je naravno izdelan aditiv z triakontanolom, kateri pripomore k večjem sadnem deležu in pridelku.

Z uporabo Alfa Boost pospešujete; ukoreninjanje, kaljenje, rast, zorenje in cvetenje. Izboljša se kakovost in rok trajanja pridelka.

Alfa Boost krepi rastline pred škodljivci in preprečuje dovzetnosti bolezni. Prav tako pospešuje pretvorbe odmrlih organskih snovi(kot so korenine). Izbrani bakterijski sevi jih pretvorijo v vitamine, encime, anti-oksidante in druge regenerativne snovi, katera preprečuje slanost v substratu.

Alfa boost je mešanica izbranih zelišč, ki fermentirajo več tednov z dodatkom strukturirane vode, trsne melase in izbranih bakterijskih sevov. Mešanica je sestavljena iz večih rastlin od katerih je izbrana vsaka zaradi svojih posebnih sestavin; (vključno z triakontanolom, avksini, citokinini, giberelinami, absino kislino, vitamini, silikati in elementi z sledovi), ki se harmonično medsebojno povezujejo.

Skrivnost delovanja Alfa Boost se skriva v edinstveni kombinacij izbranih zelišč, katerih bio aktivnih snovi med fermentacijo prebavijo kvasovke, mlečna kislina in fotosintetske bakterije.

Zakaj Alfa Boost:

Poveča pridelek, pospešuje rast, poveča korensko maso in kalitev. Prav tako izboljša prenos hranil, kakovost tal in kakovost pridelka. Krepi imunski sistem rastlin in odpornost rastlin ter zmanjšuje stres, bolezni ter zatira škodljivce. Izboljšuje fizično, kemijsko in biološko stanje tal ter odpravlja odvečne soli in preprečuje gnitje. Izdelek Alfa Boost je primeren za uporabo pri Ekološki pridelavi!

Uporaba:

od kalitve do žetve z rednim zalivanjem ali škropljenjem. Alfa Boost je primeren izdelek za vse substrate. Uporabljate ga lahko skozi vse faze, od kaljenja do konca cvetenja. Alfa Boost se lahko uporablja z vsemi različnimi vrstami gnojil in stimulatorji.

Uporabljate ga lahko pri gojenju na zemlji, kokos substratu ali hidroponiki.


Doziranje:

Kalitev: 1ml na 1 liter vode( če seme posadite neposredno v zemljo, kokos substrat ali kameno volno dodate 1ml na 1 liter vode in namočite medij)

Podtaknjenci: 1ml na 1 liter vode, nato ga zalivamo z istim odmerkom dokler se pri mladi rastlini korenine ne razrastejo. Ko podtaknjenci razvijejo svoj koreninski sistem jih škropimo z razstopino 5ml na 1 liter vode.( Mešanico vedno porabite v roku 24ur).

Faza rasti z foliarno uporabo (Foliarna uporaba- škropljenje: 10 ml na 1 liter vode)

Faza rasti: 2ml na 1 liter vode

Faza cvetenja 1. in 2. teden: 4 ml na 1 liter vode

Faza cvetenja 3. in 4. teden: 6 ml na 1 liter vode

Faza cvetenja 5. in 6. teden: 8 ml na 1 liter vode

Faza cvetenja 7. in 8. teden: 10 ml na 1 liter vode

Proti škodljivcem: 20 ml na 1 liter vode( foliarna uporaba- škropljenje)

Škropljenje rastlin od 3. tedna cvetenja naprej ni priporočljivo( razen proti škodljivcem)

Alfa Boost: Izdelek narejen v Avstriji.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje