Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean2096
Download: click to download pdf
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
451.40€
Brez DDV: 370.00€

Alien EASYFEED z 120L rezervoarjem, 6. vazami 16L in 6. Kokos Kockami (Brix) 16L

Patentirani sistem EasyFeed® ustreza potrebam vsakega pridelovalca, ne glede na to, ali potrebujete sistem s štirimi lončki, 100 lončkov ali več. Sistem z gravitacijskim napajanjem EasyFeed® je zasnovan tako, da raste z vami, dodate pa lahko dodatne lonce, da učinkovito in enostavno povečate svoj sistem. Sistem EasyFeed® vam omogoča vsestranskost izbire postavitve vašega sistema. EasyFeed® ima koristi od 16 mm dovodne cevi namesto običajnih 4 mm cevi, zato je zamašitev preteklost in zato smo cev pustili nerazrezano, da vam omogočimo poljubno konfiguracijo.

 

EasyFeed® je bil posebej zasnovan ob upoštevanju potreb pridelovalcev zemlje/kokosa. Ker se zalivalni sistem EasyFeed® napaja z gravitacijo, ni potrebe po elektriki, zračnih črpalkah ali vodnih črpalkah. Samodejni zalivalni sistem EasyFeed® je zato mogoče namestiti na prostem za zalivanje vrtne zelenjave, pa tudi sobnih rastlin.

Akumulatorski časovnik za vodo EasyFeed® vam omogoča nadzor frekvence zalivanja. Izbirajte med možnostmi zalivanja na uro, vsak dan, vsaka dva ali tri dni ali celo enkrat na teden. Vaš enakomeren, dosleden urnik hranjenja omogoča, da se substrat delno posuši med cikli zalivanja in v povezavi z našimi lončki iz zračne tkanine drastično poveča kisik v območju korenin.

Lončki iz blaga

Lončki iz tkanine EasyFeed® so izdelani iz visokokakovostne zračne tkanine, ki omogoča zračno obrezovanje korenin. Ko korenino "obrezujemo na zrak", to spodbudi sekundarne korenine, da se razvejajo, s čimer se poveča koreninska masa vaših rastlin.

Sistem za gojenje rastlin vseh kultur. Izredna zasnova sistemov Alien navdušuje vse gojitelje po vsem svetu.

V setu prejmete EasyFeed sistem z rezervoarjem CAMO. Kokos kocke za 16 L vaze so priložene!

Prostornina rezervoarja CAMO®: 120L

Dimenzije (cm):

V: 80 Š: 40 G: 40

Dimenzije (cm):

Vaza: V: 33 Š: 22 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Oznake: Alien
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI