Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Biobizz
Šifra: ean2016
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
15.11€
Brez DDV: 13.80€

BioBizz Calmag je dodatek za uporabo pri gojenju rastlin v kokos substratu.

Kaj je Biobizz Calmag?

Biobizz Calmag je zasnovan za profesionalno kot tudi hobi, ljubiteljsko vrtičkanje. Dodatek kalcija in magnezija za vaš pridelek. Kalcij in magnezij sta bistvena elementa za pravilno rast in cvetenje rastlin, saj imata ključno vlogo pri celični proizvodnji in fotosintezi.

Zakaj Calmag?

Pomanjkljivosti Ca / Mg so pogoste, saj se v današnjem svetu ne moremo zanašati na vodo iz pipe, da bi zagotovili pravilno koncentracijo mineralov

Če se boste morali držati mehke vode ali se spustiti po poti Rezverzne osmoze, vam Biobizz Calmag prinese 100% organsko in certificirano raztopino za pomanjkanje Ca / Mg.

Ta izdelek prinaša najboljše od naših 100% naravnih sestavin in jih predstavlja v formuli, ki ne bo spremenila vašega želenega režima hranjenja.

Z Biobizz Calmag odpravite trdo vodo in pomanjkljivosti na enostaven, nadzorovan in naraven način.

Kako ga uporabiti?

Za dodajanje kalcija in magnezija dodajte priporočeni odmerek Calmag in pripravite vodo ter zmešajte potrebna gnojila Biobizz.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje