Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Canna
Šifra: ean0176
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
11.00€
Brez DDV: 10.05€

Canna Flush 1Liter

FLUSH je izdelek za čiščenje (flushing) substratov in rastlin iz vseh hranil ter na učinkovit način počisti oz. uniči vse odvečne hranilne soli, ki se nahajajo v zemlji, kar bo vodilo do čiste in okusne letine. To pa je pomembno zaradi tega, ker lahko imajo odvečna hranila slab vpliv na naslednji rastni ciklus (naprimer: odvečna hranila v substratih lahko povzročijo podhranjenost). CANNA FLUSH učinkovito očisti substrat brez ubijanja koristnih bakterij ali glivic, to se lahko zgodi, če uporabljate reverzno osmozo (naprava za filtriranje vode) ali demineralizirane vode. Uporablja se lahko na vseh podlagah in je izdelana posebej za gojenje v sistemih "drain to waste".

NAVODILA ZA UPORABO:  Dobro pretresite embalažo pred uporabo! 1. Izpiranje odvečnih hranil iz drenažnih substratov: Mešanica prsti ali hidroponika: Razredčite 20ml koncentrata z 10l vode (1:500) vse do drenaže. zalivajte rastlino enkrat z navadno vodo iz vodovoda vse do drenaže. Potem pa sledi normalno doziranje (odprti sistemi). Hidroponika (odprti sistemi): Dodajte razredčen CannaFlush (40ml/10L vode (1:250)) v zadnjem dnevnem namakanju dokler ne dosežemo 10-20% drenaže. Zalivajte rastlino enkrat z navadno vodo iz vodovoda vse do drenaže. Naslednji dan pričnete z dodajanjem normalnega doziranja (10-20%).  2. Navodila za uporabo pred žetvijo (samo letni pridelek): Priporočljivo je začeti vsaj en oz. dva tedna pred žetvijo in dodati enkrat na teden v količinah in načinu, ki so navedene zgoraj. Nadaljujte med žetvijo z normalnim doziranjem. 3. Navodila za ponovno uporabo inertnih substratov: CannaFlush je idealen za čiščenje inertnih substratov (na primer ekspandirana glina, kamena volna).

Dodajte FLUSH (40ml/10L z vodo iz vodovoda). Pustite, da se posuši za 24 ur, potem pa splakujte z enako količino vode iz vodovoda. Če je potrebno ponovite postopek. CERTIFIKATI/GARANCIJE: Embalaža je narejena iz 100% polietilena (ni iz kadmija in PVC-a) in jo je možno reciklirati.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje