Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Canna
Šifra: ean0114
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
18.21€
Brez DDV: 16.63€

BIOCANNA BIO FLORES je organsko gnojilo razvit za fazo cvetenja hitro rastočih rastlin. BIO FLORES vsebuje ekstrakte hmelja, ki zagotavlja vašim rastlinam veliko mineralov v pravilnih razmerjih. Poleg mineralov, vsebuje ekstrakt hmelja tudi lupulin, luparol, lupolon in humlin, ki rastlinam zagotavljajo odlične pogoje za cvetenje.   

NAVODILA ZA UPORABO: V primeru pospešene rasti, pravilno oskrbujte rastlino z raztopino; Priporočljivo je od 1 do 3 krat tedensko, če so tla rodovitna; Izrabljena zemlja pa potrebuje vsakodnevno gnojenje; Pripravljeno raztopino je potrebno uporabiti v toku dneva;

DOZIRANJE: 1:250 (40ml koncentrata / 10L vode).  

OSTALI NAPOTKI: Pred uporabo dobro pretresite; Za rast priporočamo apnenčast teren; Priporočena EC vrednost je med 0.9 in 1.6 mS/cm2; Pri razredčenih hranilnih raztopinah ni potrebna izboljšava pH-a; Pretirano gnojenje lahko škoduje zemlji in zmanjša kakovost rastlin.  TIP GNOJILA: Raztopina gnojila NPK (2,5 – 2,0 – 5,0) z mikrohranili. 

SESTAVA: Makrohranila: organsko vezani dušik (N) skupni 2,5%, fosforjev pentoksid (P₂O₅) 2,0%, kalijev oksid (K2O) 5,0%. Ekstrakt hmelja 5,0%. Sekundarna hranila: magnezij (Mg), žveplo (S);  Mikrohranila: bor (B), baker (Cu), mangan (Mn), molibden (Mo), cink (Zn) ter  železo (Fe). 

CERTIFIKATI/GARANCIJE: Certifikat za uporabo v biološkem kmetovanju; Surovine so pridobljene iz različnih rastlinskih izvlečkov in fosfatnih surovin; Embalaža je narejena iz 100% polietilena (ni iz kadmija in PVC-a) in jo je možno reciklirati.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje