Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Hesi
Šifra: ean0432
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
24.11€
Brez DDV: 22.02€
HESI SuperVit je visoko koncentriran rastlinski stimulator, sestavljen iz 15 rastlinskih vitaminov in 10 aminokislin. Vitamini in aminokisline so gradniki in biokatalizatorji v splošni presnovi. Strukturirajo DNK (genetski material) in rastlinske hormone (citokinini in giberellini), ki nadzorujejo rast listov in cvetenje rastlin. Vitamini in aminokisline imajo tudi aktivno vlogo pri fotosintezi in oskrbi z energijo.

Vse rastline potrebujejo vitamine za življenje, tako kot mi ljudje. Za razliko od ljudi lahko rastline sami proizvedejo vse potrebne snovi, začenši z anorganskimi gnojili, vodo in ogljikovim dioksidom. Če so rastlinam na voljo dodatne količine teh snovi, jih rastline usmerjajo in varčujejo z energijo, ki jo nato na namenijo za druge namene.

Kaj počne HESI SuperVit:
SuperVit je visoko koncentrirana raztopina rastlinskih aktivnih vitalnih elementov, ki jih naravno proizvajajo glive. SuperVit nadomešča delovanje gliv in rastlino naredi manj odvisno od podnebnih razmer. Rastline lahko optimalno obdelajo ponujeno svetlobo (več fotosinteze). S tem se začne rast močne in zdrave rastline in oblikujejo se močni cvetoči poganjki.


Odmerjanje:
Ob vsakem zalivanju ali škropljenju 2 kapljici v 10 litrov vode ali 1 ml / 50-65 litrov vode


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI