Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Advanced Hydroponics
Šifra: ean102
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
53.66€
Brez DDV: 49.00€

Dutch Formula Advanced PK je visokokakovostno gnojilo z uravnoteženim razmerjem fosfor-kalij in je odličen dodatek v yačetni fazi oblikovanja popkov, cvetenja in razvoja plodov.


Poleg temeljnih osnovnih hranilnih mineralov za zdravo rast igrata fosfor in kalij kot tudi pomembno vlogo med cvetenjem in razvojem ploda. Fosfor daje rastlinam več energije in posledično poveča proizvodnjo slakdorja.Za razvoj zdravega koreninskega sistema pa kalij izboljšuje prenos vode po rastlini. Kombinacija obeh: fosfata in kalija se gnojilo Advanced PK tretira kot vrhunsko gnojilo.


Uporaba: Advanced PK priporočamo kot dodatek od prvega razvoja cvetov do enega tedna pred nabiranjem.


Doziranje: Prvo dodajte 1 ml PK v eno-litrsko raztopino hranil, nato dodate osnovno hranilo do te mere kodkler ne dosežete željene vrednosti EC. Omenjeno kombinacijo hranila uporabljajte pri vsakem zalivanju. Vsakokrat pred uporabo dobro pretresite.


Lastnosti: Optimalno razmerje med fosforjem in kalijem. Primerno za notranjo in zunanjo uporabo. Je stimulator cvetenja in pripomore k boljšem in večjem razvoju ploda. Je pH nevtralen in topen v vodi.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje