Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Moonshine Nutrient
Šifra: ean1891
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
22.78€
Brez DDV: 20.80€

Moonshine Nutrient

Moonshine Nutrient Enhancer

Moonshine je rastlinski bio stimulans, kateri je zasnovan tako, da na različne načine spodbuja impresivno rast rastlin, zdravje in proizvodnjo terpenov.

Učinki:

- Prvi učinek, ki ga daje Moonshine je; povečanje zmogljivosti izmenjave kationov. S povečanjem količine kationov, ki so na voljo na rastlini v kateri koli ph vrednosti že imate bodosi gojite v zemlji, kokosovnih vlaknih ali hidroponiki, se rodovitnost poveča z lažjio absorbcijo hranil čez koreninski sistem.

- Drugi učinek je, da dajemo rastlini dober vir spodbujevalcev in aminokislin. Stimulatorji rasti vključujejo naravne ravni rastlinskih hormonov avksina, gibberellina in citokinina, ki jih rastlina uporablja za uravnavanje rasti novih celic v rastlini.


Končno edinstvena formulacija spodbuja transport sladkorjev skozi rastlino, kar daje občutno povečanje vonja in okusa.

 Če boste v programu poleg rednih hranil uporabili moonshine, boste opazili, da imajo vaše rastline bolj razvit koreninski sistem z izboljšano rastjo in vzdržljivostjo, kar rastline naredi bolj odporne na razne bolezni bolezni.

Z uporabo moonshin-a boste zagotovili boljšo kakovost pridelka. Višja vsebnost sladkorja (BRIX) odvrača žuželke in zmanjšuje uporabo pesticidov.

Moonshine rastlinam zagotavlja večjo odpornost proti mrazu in suši, je 100% biološko razgradljiv in ne vsebuje rakotvornih snovi ali sintetičnih PGR.

Moonshine ne bo spremenil vašega EC, je stabilen za pH in ga je mogoče uporabiti pri katerem koli proizvajalčevem hranilnem programu.
Moonshine je primeren za uporabo pri gojenju na zemlji, kokosovih vlaknih, hidro-sistemih for tudi NFT.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok! 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje