Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: BioNova
Šifra: ean9000
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
8.51€
Brez DDV: 7.77€

Bionova Veganics Bloom

100% veganske sestavine - Koncentracija 1: 250 - NPK 2-2-5
Naslednja stopnja ekološke pridelave.

Veganics Grow & Bloom so 100% organska rastlinska tekoča hranila. Veganics Bloom je edinstvena mešanica popolnoma rastlinskih surovin in organskih mineralov, brez živalskih odpadkov in malo vsebnostjo balastne soli. To vegansko hranilo je popolno NPK gnojilo in je posebej zasnovano za ekološko vrtnarstvo. Veganics Bloom vsebuje vse potrebne sestavine za bogato cvetenje. To vpliva na boljšo kakovost tal. Izboljša kakovost in okus sadja, cvetov! Veganics Bloom je treba uporabljati skupaj z Veganics Grow.


Kaj je Bionova Veganics Bloom?

- Najčistejši in najčistejši donos
- Terpeni najvišje možne stopnje
- V pridelku ni počitka ali odpadnega materiala / hranil
- Intenziven fin vonj
- Brez težkih kovin
- Najčistejše hranilo na svetu

Veganics Bloom vsebuje rastlinske surovine, različne alge, gojene v nadzorovanem okolju, obogatene s prvotnimi morskimi minerali in pomešane s čisto slano morsko vodo. Vse organske snovi se hitro mineralizirajo in absorbirajo v rastlinskih tkivih (korenine, stebla, listi), kar izboljša njihovo fiziološko aktivnost in naravno obrambo pred stresom / napadi. Veganics vam omogoča, da dobite najčistejše izdelke z najvišjo koncentracijo okusov, vonjev in neverjetnih barvnih cvetov. Ustvarili smo kombinacijo naravnih elementov ter poseben in edinstven izbor prvotnih mikroorganizmov. Z upoštevanjem tipične sortne genetske smole Veganics spodbuja celotno biokemijsko pot, ki izboljšuje biosintezo novih terpenov, pigmentov in drugih zdravih spojin, kar povečuje kakovost in rok uporabnosti končnih izdelkov.
Nasveti pridelovalcev Bionova
✔ Lahko se uporablja kot ojačevalnik v formulaciji čajev Profimix in Microlife: dodajte 2-4 ml Veganics Bloom na liter vode v rezervoar za pripravo organskega čaja, priklopite zračno črpalko in pustite, da mešanica fermentira 24 ur in 36 ur, uporabite organski čaj v približno 6 urah.

Kako uporabljati Bionova Bloom?

-Bionova Veganics Bloom je uporabna od prvega tedna rasti do žetve, izpiranje je obvezno
-Bionova Veganics Bloom je mešljivo z vsemi veganskimi izdelki: Vegan PK 3-5. X-ceL. TML in korenine
-Bionova Veganics Bloom lahko uporabljate kot namakanje, vendar osvežite svojo mešanico hranil vsake 2-3 dniUporaba pri namakanju
Neprekinjeno 15-45 ml na 10 litrov vode, od prvega dne do žetve.

Uporaba kot listno pršilo
Foliarna uporaba ni mogoča.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje