Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: BioNova
Šifra: ean9006
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
19.95€
Brez DDV: 18.22€

Bionova Vitasol 1l


Melasa iz trsa - koncentracija 1: 1000 - NPK 1-0-3

Vitasol je organski stimulator, ki razvije slajši okus v rastlini. Koristne bakterije in mikorizne glive v vitasolu zagotavljajo visoko stopnjo absorbcije sladkorjev. 100% naravne sestavine v Vitasolu vam nudijo naravno sladkobo.


Kaj je BioNova Vitasol?


To sadno sladilo vsebuje naravne sladkorje, kalcij, magnezij, baker, apno, kalij, vitamini in veliko veganskih elementov v sledovih. Vitasol je izredno primeren kot pretvornik razpoložljivih hranil, zlasti v obdobjih hitre pridelave in hitre rasti (pri umetno osvetljenih pridelkih) ali v primeru stagnacije rasti, zaradi pomanjkanja hranilnih snov,i bo uporaba Vitasola zagotovila več energije v teh fazah cvetenja.


Nasveti pridelovalcev Bionova


✔ Enkrat na teden uporabljajte Bionova Vitasol v mešanici od 0,5 ml / liter do 1 ml / liter med rastjo, da obogatite in povečate življenje in aktivnosti mikroorganizmov v substratu.
✔ V fazi cvetenja povečajte uporabo Bionove Vitasola do trikrat na teden s hitrostjo redčenja z 0,5 ml na liter do 1,5 ml / liter za prehrano koristnih bakterij in mikoriznih gliv, ki rastlinam vrnejo več razpoložljivih hranilnih snovi, ki jih je treba absorbirati. s posebnim poudarkom na fosforju, kalij in železo.
✔ Da bi povečali odstotek opraševanja žuželk na sadju in zelenjavi,  rastline poškropite Bionova Vitasol s mešanico 2,5 ml / 10 litrov do 5 ml / 10 litrov.

Kako uporabljati Bionova Vitasol?


Bionova Vitasol kot sadno sladilo: v zadnjih tednih cvetenja 5-10 ml na 10 litrov
Bionova Vitasol kot pospeševanje mikroorganizmov: 2,5-5 ml na 10 litrov
Bionova Vitasol se lahko meša z vsemi gnojili Bionova, stimulatorji, minerali, univerzalni materiali in podlage. Bionova Vitasol ni primeren za vsak namakalni sistem!
Bionova Vitasol se lahko uporablja kot listno pršilo.
Kadar se Vitasol uporablja v namakalnih sistemih, je pomembno, da sistem dobro očistite!


Doziranje:

- Zadnji tedni 5-15 ml na 10 litrov
- Ni primerno za pršenje (foliarna uporaba)


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje