Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: BioNova
Šifra: ean9007
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
19.94€
Brez DDV: 18.21€

Bionova PK 13-14

Stimulator

Minerali za hrano - Koncentracija 1: 1500 - NPK 0-13-14

Močnejše cvetenje(večji cvetovi in plodovi)

Bionova PK 13-14 s popolno sestavo kot glavni stimulator cvetenja. Zaradi fosforja rastlina razvije zdrav in obsežen koreninski sistem z bujnim cvetenjem. Kalij spodbuja cvetenje v rastlini. Kombinacija teh dveh komponent v prehrambeni mineralni obliki je prvotni Bionovin superbloomer. Rastline neposredno absorbirajo vse minerale, ki omogočajo optimalno kontrolo rastlin. Bionova je razvila prvotne sestave: PK 13-14.


Kaj je BioNova PK 13-14?

PK 13-14 je popolna uravnotežena kombinacija fosforja in kalija. Fospor aktivira cvetenje v kateri koli obdelani rastlini, kalij pa spodbuja cvetenje in ustvarja bujno cvetenje. Pridobiva se s hrano, ki je ena najčistejših oblik mineralov. Vsebujemalo balastne soli in težkih kovin. Tako PK 13-14 tudi koreninski sistem neposredno absorbira in v končnem izdelku ne ostajajoni sledi težkih kovin. PK 13-14 je treba vedno uporabljati v kombinaciji z enim od  glavnih gnojil: Soil Supermix, Hydro Supermix, Aero Supermix, Autoflower Supermix ali Longflower Supermix.


Nasveti pridelovalcev Bionova

✔ V drugem tednu rastne faze uporabite 1 do 2 ml PK 13-14 v 10 litrih vode, da pospešite hitrejši razvoj korenin.
✔ Ko pride do pomanjkanja fosforja (P) in kalija (K), rastlina. V glavnem so ti pogoji imobilizacije in pomanjkanja elementov za gojenje posledica slabih substratov in nenormalnih pH vrednosti hranilne raztopine. Za ozdravitev pomanjkljivih rastlin lahko uporabite raztopino PK 13-14 s hitrostjo redčenja 2,5-5 ml v 10 litrih vode z namakanjem ali foliarnim pršenjem.

Kako uporabljati Bionova PK 13-14?

Bionova PK 13-14 je treba uporabljati od prvega tedna cvetenja do zadnjega tedna cvetenja.
Bionova PK 13-14 se lahko meša z vsemi Bionova gnojili, stimulatorji, minerali, univerzalnimi materiali in substrati.
Bionova PK 13-14 se lahko uporablja pri namakanju in kot listno pršilo (foliarno).


Tehnične specifikacije

Uporaba pri namakanju
Od začetka cvetenja do enega tedna pred trgatvijo: 2-6 ml na 10 litrov vode


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje