Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: BioNova
Šifra: ean9012
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
23.95€
Brez DDV: 21.87€

Bionova FreeFlow

100% pokritost listov pri škropljenju
Ekološki ekstrakt juke - Koncentracija 1: 2000 - NPK 0-0-0


Naravna vlažilna snovBionova Freeflow je certificiran veganski ekološki izdelek. Bionova Freeflow znižuje površinsko napetost vode, da lažje prodre v tla ali podlage, ki ne jemljejo vode pravilno. Ko škropite rastline, je Bionova Freeflow zelo priporočljiva, saj poskrbi, da boste pokrili vsako mesto na listih, kar je zelo pomembno pri škropljenju proti škodljivcem. Yucca vsebuje veliko naravnih vlažilnih snovi, imenovanih schidigera & saponini. Naravne kemikalije na osnovi steroidnih saponinov naredijo vodo dejansko bolj mokro in porušijo polarnost molekule vode. Ko dodamo ekstrakte juke hranilni raztopini, lahko voda in hranila bolje prodrejo na površino podlage in se učinkovito razširijo na vse korenine.
Pri razgradnji Coco Bricks. Bionova Freeflow je zelo priporočljiva, saj bo bistveno pospešila postopek. Bionova Freeflow zagotavlja tudi boljšo oskrbo rastlin s kisikom.

Kaj je BioNova Freeflow?

Bionova Freeflow je izdelek izvlečka juke, puščavske rastline, ki se uporablja za spopadanje s pretiranim toplotnim stresom, stres zaradi suše, UV stres in stres zaradi soli.
Ko vzamemo izvlečke iz rastline, ki se je prilagodila tako težkim razmeram, pri nabiranju juke se proizvede veliko sestavin za zmanjšanje stresa.
Uporaba izvlečkov juke pri vašem gojenju bo vašim rastlinam dala dodaten zagon in jim pomagala obvladovati neugodne razmere.
Premagajte vročino!


Nasveti pridelovalcev Bionova


✔ Uporaba Freeflowa bo povečala odpornost rastlin proti hudemu stresu zaradi suše zaradi izredno čistih ekstraktov Yucca v Bionova Freeflow.
✔ Zmešajte Freeflow, da povečate učinkovitost in trajanje pesticidov in prehranskih obdelav tako v tleh kot na rastlini (listi / stebla)
 
Kako uporabljati Bionova Freeflow?Bionova Freeflow se lahko uporablja od prvega tedna rasti, do žetve.
Bionova Freeflow se lahko meša z vsemi Bionova stimulatorji, minerali, univerzalnimi materiali in substrati.
Bionova Freeflow se lahko uporablja za namakanje in kot listno pršilo.Doziranje pri namakanju

2 ml na 10 litrov

Uporaba kot listno pršilo

10 ml na liter


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje