Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0172
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
72.27€
Brez DDV: 66.00€

CANNABOOST je močan stimulator cvetenja, ki zvišuje kvaliteto in donos.  Stimulira razvoj pravkar formiranih cvetov in zvišuje raven fotosinteze.  Dostopnost do hranil je zelo pomembna za doseganje optimalnih rezultatov, kar nam zagotavlja CANNABOOST ob uporabi skupaj z PK 13/14. Večina boosterjev so samo dodatno hranilo, CANNABOOST za razliko od ostalih pa resnično izboljša (boost) metabolizem (imunski sistem) in zdravje. Večji donosi v kombinaciji s PK 13/14: CANNABOOSTni hranilo ampak dodatek, ki zvišuje raven fotosinteze (ena od reakcij, ki rastlini razvije metabolizem) in hitrejšemu cvetenju.

Razpoložljivost hranil je zelo pomembna za doseganje optimalnih rezultatov z CANNABOOST (zagotovljena dostopnost vseh hranil je garantirana z CANNA proizvodi). V kombinaciji s PK 13/14 so zagotovljeni boljši rezultati, to pa zato, ker PK 13/14 doda rastlini dodatne cvetoče elemente, medtem ko CANNABOOSTzagotavlja, da bo rastlina imela dovolj energije za uporabiti te elemente.

Boljše zorenje in močnejši imunski sistem: CANNABOOST vsebuje simulatorje cvetenja, ki zagotavljajo boljše zorenje. Vsebuje tudi naravne regulatorje za cvetenje, ki pomagajo k bolj enakomernemu in močnejšemu cvetenju (rastlina je tudi bolj odporna na razne bolezni). Pripomore tudi k boljšemu in močnejšemu okusu. 

Doziranje: 1:500 (20ml na 10 liter vode). Razmerje 1:250 oziroma 40ml na 10 liter vode za dodatno spodbudo cvetenj. Nasvet: Pred uporabo dobro pretresite vsebino. Mešanico gnojil porabite v 4 dneh.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!  

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje