Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Hesi
Šifra: ean0406
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
32.49€
Brez DDV: 29.67€
HESI Gnojilo za zemljo - Bloom kompleks za fazo cvetenja

HESI Bloom Complex zagotavlja vse potrebne snovi cvetočim rastlinam za njihove dodatne potrebe med cvetenjem. Poleg prehrane (dušik, fosfor, kalij, magnezij, kalcij, elementi v sledovih itd.). HESI Bloom Complex je obogaten tudi z vitalnimi sestavinami (aminokislinami in vitamini), ki na optimalen način spodbujajo razvoj rastline. Rezultat tega je bujno cvetenje! Poleg tega HESI Bloom Complex vsebuje korektor pH.

Raven pH hranilne vode se popravi na rahlo kislo vrednost. Rastlina lahko absorbira vsa uporabljena hranila optimalno okoli rahlo kisle vrednosti. Bloom Complex ne vsebuje nepotrebnih predstikalnih snovi in ​​jih rastlina v celoti absorbira. Elementi v sledeh so stabilizirani v organskih kompleksih. Ostanejo stabilni na vseh nivojih pH, ​​dokler jih korenine ne absorbirajo.


Poleg tega Bloom Complex vsebuje dve vrsti dušika: mineralni in organski. Vse to navidezno ohranja vsebnost EC nizko z visoko učinkovitostjo in aktivnostjo hranil. To je razlog, zakaj odmerjanja prehrane HESI ne bi smeli temeljiti na vrednostih EC, kar ste navajeni pri drugih blagovnih znamkah dopolnil.

Zato ne predozirajte!

Sestava:

NPK 3 + 3 + 4

Dušik N 3,0%, fosfor 2,6% P2O5,

Kalij 3,6% K2O. Drugo: magnezij, kalcij,

sulfat in elementi v sledeh: železo, mangan, cink,

baker, bor, molibden, plus vitamini

B1, B2, B6, rastlinski sladkorji in aminokisline.


Odmerjanje: cvetoče rastline: 50 ml / 10 litrov (+ do 25 ml fosforja plus / 10 litrov)


Korektor pH HESI Bloom Complex je aktiven tudi skupaj s HESI Phosphorus Plus in pH preusmeri v rahlo kislo območje, kar je optimalno za rastlinsko območje.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje