Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Hesi
Šifra: ean0434
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
29.92€
Brez DDV: 27.32€
HESI Gnojilo za zemljo - kompleks TNT za obdobje rasti.

TNT Complex je zelo močno rastno gnojilo, ki je nežno do rastlin. Dušik, ki se uporablja v kompleksu Hesi TNT, je 100% organski (sečnina).

Organske dušikove spojine nimajo vrednosti ES, ker niso soli, vendar vsebujejo visok odstotek dušika. Zato so mlade rastline obremenjene z najmanj soli, kar ustvarja idealne rastne pogoje. Torej se zdi, da ima Hesi TNT Complex nizko vrednost EC, vendar je njegova stopnja učinkovitosti zelo visoka. Hesi TNT kompleks vsebuje vsa potrebna hranila in je obogaten s številnimi vitalnimi sestavinami (vitamini, aminokisline, rastlinski aktivni sladkorji), ki zagotavljajo uspešno rast. Rastline, ki jih zdravimo s kompleksom Hesi TNT, razvijejo veliko število rastnih točk in postanejo močne in močne z zdravo zeleno barvo. Nikoli ne predozirajte s kompleksom Hesi TNT Complex, ker bo rastlina porabila preveč energije.

Sestava: NPK 3 + 2 + 3

Dušik 2,8% N-sečnina,
Fosfor 2,2% P2O5, kalij
3,1% K2O, drugo: magnezij, kalcij,
sulfat in kompleksno vezane sledi
elementi: železo, mangan, cink in baker,
in bora, molibdena in vitaminov B1,

B2, B3, rastlinski sladkorji in aminokisline.

Odmerjanje: 50 ml / 10 L

Pozor:

Pomembna informacija!
Dušik, ki se uporablja v kompleksu Hesi TNT, je 100% organski. To je razlog, zakaj odmerjanja prehrane HESI ne bi smeli temeljiti na vrednostih EC. Zato Hesi TNT Complex ne puščajte z napravo EC.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI