Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Hesi
Šifra: ean0427
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
18.06€
Brez DDV: 16.49€
Root kompleks HESI je rastlinski stimulator za razvoj in rast korenin. Z aktiviranjem bakterij v tleh optimizira absorpcija gnojila v vse rastlinske podlage, kar vodi k zdravi rasti rastlin in izboljšanju moči. Zlasti po sajenju in presajanju HESI Root-Complex zagotavlja hitro oblikovanje novih korenin in ustvarja pogoje za delujočo fotosintezo. Z uporabo HESI Root Compleksa zmanjšate vplive stresa na vaših rastlinah.

HESI Root-Complex je stimulator in ne vsebuje gnojil. Ne povečuje slanosti (prevodnosti), je pH nevtralen in ga lahko uporabljamo skupaj s HESI SuperVit, HESI PowerZyme in drugimi gnojili.

Sestava:

Elementi v sledeh: železo, mangan, cink, baker v zapleteni obliki,
bor, molibden in vitamini

B1, B2, folna kislina, rastlinski sladkor, aminokisline, kot so
encimi glicin, histidin, tirozin in rastline.

Uporaba:
Dajte svojim rastlinam redno vsaka dva tedna Root-Complex, dodatno uporabo po sajenju ali ponovnem sajenju. Vsak teden dajte Root-Complex uvoženim rastlinam in mladim rastlinam.

Odmerjanje:
Poleg gnojila: 50 ml / 10 litrov hranilne raztopine


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje