Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Canna
Šifra: ean0111
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
18.21€
Brez DDV: 16.63€

BIOCANNA BIO VEGA je popolna hranilna raztopina (100% BIO), katero uporabljamo jo v obdobju rasti. Bio-aktivne snovi in BIO VEGA stimulirajo razvoj korenine in formacijo močne rasti poganjkov. To omogoča, da tudi najhitreje rastoče rastline začnejo optimalno cveteti.

NAVODILA ZA UPORABO: V primeru pospešene rasti, pravilno oskrbujte rastlino z raztopino; Priporočljivo je od 1 do 3 krat tedensko, če so tla rodovitna; Izrabljena zemlja pa potrebuje vsakodnevno gnojenje; Pripravljeno raztopino je potrebno uporabiti v toku dneva; Pred uporabo dobro pretresite; Za rast priporočamo apnenčast teren; Priporočena EC vrednost je med 0.9 in 1.6 mS/cm2; Pri razredčenih hranilnih raztopinah ni potrebna izboljšava pH-a; Pretirano gnojenje lahko škoduje zemlji in zmanjša kakovost rastlin;

DOZIRANJE: 1:500 (10ml/5L vode). TIP GNOJILA:  Raztopina gnojila NPK (3,5 - 1,0 - 5,5) z mikrohranili.  SESTAVA:  Makrohranila: organsko vezani dušik (N) skupni 3,5%, fosforjev pentoksid (P₂O₅) 1,0%, kalijev oksid (K2O) 5,5%; Sekundarna hranila: magnezij (Mg), žveplo (S); Mikrohranila: bor (B), baker (Cu), mangan (Mn), molibden (Mo), cink (Zn) ter  železo (Fe). 

CERTIFIKATI/GARANCIJE: Certifikat za uporabo v biološkem  kmetovanju; Surovine so pridobljene iz različnih rastlinskih izvlečkov in fosfatnih surovin; Embalaža je narejena iz 100% polietilena (ni iz kadmija in PVC-a) in jo je možno reciklirati.  

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI