Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Canna
Šifra: ean0173
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
52.00€
Brez DDV: 47.49€

CANNA COCO je gnojilo idealno za gojenje v kokosovih vlaknih (coco). Vsebuje vse osnovne sestavine za optimalno rast in cvetenje. Je zelo enostaven za uporabo in se lahko uporablja v vseh sistemih za zalivanje.  Vsebuje visoko kakovostne minerale, naravne kelate, humunsko in fulvično kislino.

NAVODILA ZA UPORABO:  Pred uporabo dobro pretresite; Raztopino gnojila pripravljeno za uporabo dobimo tako, da zmešamo enaki količini koncentrata A in B z vodo; Napolnite posodo z vodo; Hranilno raztopino dobro premešajte in jo pustite mirovati nekaj ur; Priporočena vrednost pH-a je 5.2 in 6.2; Priporočena EC vrednost je 1.2 in 2.3 mS/cm2; Za doseganje optimalnih rezultatov, gnojite redno s to raztopino; Priporočljivo je od 1 do 3 krat tedensko; Načeloma s 3-5 litri oskrbimo 1 kvadratni meter na dan; Podrobna navodila so na voljo pri vašem prodajalcu;

DOZIRANJE: Dodajte koncentrat COCO A in COCO B, maksimalno 40ml koncentrata A in 40ml koncentrata B na vsakih 10L vode. 

TIP GNOJILA:  Raztopina gnojila NPK (5 - 4 – 3)  z mikrohranili. 

SESTAVA:  Makrohranila: dušik (N) 5,0% skupni (od tega amonijski (NH₄) 0,1% in nitratni 5,0% (NO₃)), fosforjev pentoksid (P₂O₅) 4,0% oziroma fosfor (P) 2,0%, kalijev oksid (K2O) 3,0% oziroma kalij (K) 3,0%; Sekundarna hranila: kalcijev oksid (CaO) 7,0% oziroma kalcij (Ca) 5,0%, magnezijev oksid (MgO) 3,0% oziroma magnezij (Mg) 2,0%, žveplov trioksid (SO₃) 2,0% oziroma žveplo (S) 0,8%; Mikrohranila: bor (B) 0,007%, baker (Cu) 0,001%, železo (Fe) 0,02% kelatirano z DTPA, železo (Fe) 0,0003% kelatirano z EDDTA, mangan (Mn) 0,01%, molibden (Mo) 0,002%, cink (Zn) 0,007%, fulvična in huminska kislina 0,5%. 

OSTALI NAPOTKI: Koncentrat A in B NE smemo mešati skupaj že razredčene, ker v tem primeru nastanejo netopne spojine; Pretirano gnojenje substrata lahko škoduje zemlji in zmanjša kakovost rastlin.  CERTIFIKATI/GARANCIJE: Embalaža je narejena iz 100% polietilena (ni iz kadmija in PVC-a) in jo je možno reciklirati.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!  

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI