Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Canna
Šifra: ean0112
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
45.99€
Brez DDV: 42.00€

BIOCANNA BIO BOOST je močan stimulator cvetenja, ki zvišuje kvaliteto in donos, izboljša metabolizem ter zdravje. Stimulira razvoj pravkar formiranih cvetov in zvišuje raven fotosinteze. Večji donosi v kombinaciji s PK 13/14: CannaBoost ni hranilo ampak dodatek, ki zvišuje raven fotosinteze (ena od reakcij, ki rastlini razvije metabolizem) in hitrejšemu cvetenju. Razpoložljivost hranil je zelo pomembna za doseganje optimalnih rezultatov z CannaBoost. V kombinaciji s PK 13/14 so zagotovljeni boljši rezultati, to pa zato, ker PK 13/14 doda rastlini dodatne cvetoče elemente, medtem ko CannaBoost zagotavlja, da bo rastlina imela dovolj energije za uporabiti te elemente. Sadna kislina ter oligo saharidi skupaj z bio aktivnimi sestavinami tvorijo osnove proizvoda. BIO BOOST zagotavlja izvrsten proces presnove. Ekstrakti na bazi hmelja spodbujajo cvetenje.

NAVODILA ZA UPORABO: Uporablja se predvsem v bio kmetijstvu; Uporablja se v kombinaciji z vašimi ostali hranili oz. gnojili; Dobro pretresite pred uporabo; Mešanico je potrebno uporabiti v roku 4 dni; NE sme se uporabljati s proizvodi, ki vsebujejo vodikov peroksid (H202); CannaBoost lahko dodajamo ročno, z namakanjem ali folijarnim hranjenjem;

DOZIRANJE: 1:500 (20ml/10L vode) (od trenutka, ko se cvetovi začnejo razvijati), za dodatno pomoč k cvetenju lahko dodate mešanico v razmerju 1:250 (40ml/10L vode). 

CERTIFIKATI/GARANCIJE: BIO BOOST ima certifikat EKO SKAL; Pregledan je v skladu s predpisi, določenimi z zakonom; Embalaža je narejena iz 100% polietilena (ni iz kadmija in PVC-a) in jo je možno reciklirati.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje