Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Advanced Nutrients
Šifra: ean0456
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
32.85€
Brez DDV: 30.00€
Izdelek je narejen posebej za ljudi, ki prisegajo na organska hranila. Iguana Juice Bloom je 100% organski izdelek, ki neposredno vzpodbuja celično rast, tako da boste dobili izjemne donose v kombinaciji z izdelkom Iguana Juice Grow. Rezultat pridelka je v primerjavi z podobnimi izdelki drugih proizvajalcev impresiven, saj ta izdelek  prinaša večji donos, okus in kakovost pridelka.

Iguana Juice proizvaja optimalno število mest cvetov, močno cvetenje, več brstov, krajše internodije.  Iguana Juice vsebuje hranilno bogate ribje snovi iz ledeno mrzlega severnega Pacifika, plus več kot 70 mineralov, krilni izvleček, izvleček juke, ter iztrebke deževnikov, morskih ptic, netopirjev in ekstrakt lucerna.

Iguana Bloom se lahko uporablja pri vseh tehnikah gojenja kot so: zemlja, koko, hydro, NFT...

Pri celotnem ciklu gojenja vaših rastlin uporabljate le Iguana Grow in Iguana Bloom in ne potrebujete nobenih drugih dodatkov. Zakaj? Iguana vsebuje vse elemente, katera rastlina potrebuje v fazi cvetenja. Izdelek Iguana je edinstven ter preverjen.

Doziranje:

Od 1. do zadnjega tedna cvetenja dodajate 4ml/ Liter vode


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje