Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean01930
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
81.00€
Brez DDV: 73.97€

Cannazym Izboljša vitalnost korenin! Vsebuje več kot 12 različnih encimov in je obogaten z vitamini. Pripomore k odstranitvi mrtvih delov korenin. Pomaga rastlini sprejeti hranilne snovi. Izboljša vitalnost korenin in s tem pripomogne k povečanju odpornosti proti bolezni rastlin.   

 NAVODILA ZA UPORABO:  Dobro pretresite embalažo pred uporabo; Dodajte hranilni raztopini vsaj enkrat na teden; Pri uporabi starejših (neobdelanih) substratov, se doza podvoji (tako delajte en mesec); V primeru ponovne uporabe substratov, kateri so že bili obdelovani, bo potrebno podvojiti dozo (1-2 tedna); Ni priporočljivo pripraviti mešanico za več kot 4 dni vnaprej; NE sme se uporabljati v kombinaciji s produkti, ki vsebujejo  vodikov peroksid (H2O2); 

 DOZIRANJE: 1:400 (250ml koncentrata/100L vode).   

 TIP GNOJILA: Raztopina gnojila NPK (0 - 2 - 1)  

 SESTAVA: Makrohranila: dušik (N) 0%, fosforjev pentoksid (P₂O₅) 1.7%, kalijev oksid (K₂O) 0.8%.  Sekundarno hranilo: žveplo (S) 0,1%.   

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!  

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI