Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0190
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
16.43€
Brez DDV: 15.00€

Canna Aqua Flores A+B

Profesionalno gnojilo, katero vsebuje vsa potrebna hranila za popolno cvetenje!   Aqua Flores deluje hitro in učinkovito.  Stimulira fruktifikacijo, poveča odpornost ter izboljša okus.  Aqua Flores je zelo enostaven za uporabo in deluje takoj. Aqua Flores vsebuje samo visoko kakovostna hranila in kelate, kateri so popolnoma in takoj na voljo za rastlino. Za rastlino v fazi rasti pa je Canna ustvarila gnojilo Aqua Vega.  

NAVODILA ZA UPORABO:   Dobro pretresite embalažo pred uporabo; Napolnite hranilni rezervoar z vodo; Dodajte Aqua Flores A v hranilni rezervoar, dobro premešajte, nato dodajte Aqua Flores B, zopet dobro premešajte in pustite mirovati mešanico par ur; EC (elektro-prevodnost) Aqua Flores raztopljen v navadni vodi iz vodovoda variira med 1.3 - 2.1 mS (= EC koncentrata + EC vode); Priporočen pH je med 5.2 – 6.2; pH ne bo potrebno regulirati enkrat, ko se doda Aqua Flores; Uporablja se v trenutku, ko začnejo poganjati cvetovi, od 1-3 tedne z 12ur svetlobe; Redno zamenjajte hranilno mešanico;

DOZIRANJE: 1:333 (30ml A in 30ml B na 10L vode).


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode.

Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje