Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0820
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
17.53€
Brez DDV: 14.37€

SpiderMite za Orhideje

Growth Technology SMC SpiderMite Control je naravni Bio Insekticid 100% naravni uničevalec rdečega pajka, posebej namenjen pri vzgoji in gojenju Orhidej.

Izredno učinkovit napad na pršice, rdečega pajka, katero je bistvenega pomena pri gojenju rastlin da le te ostanejo zdrave.

Nadzor pršice je še posebej pomemben v rastlinjakih ter ostalih zaprtih prostorih za gojenje saj imajo tam insekti idealne pogoje za svoj razvoj. 100% učinkovitost.

Doziranje: Dodajte 8ml na 1 liter vode, poškropite nad in pod listi. (Izognite se direktnemu škropljenju po plodovih ali cvetju).

Uporaba: Škropite takoj, ko opazite znake poškodb listov oziroma pršiče, pajkov. SpiderMite kontrol lahko uporabljate skozi celoten cikel rasti

100ml zadošča za 12.5 litrov razdrečene mešanice


Sestava: SMC je sestavljen iz naravnih organskih rastlinskih olj in izvlečkov kanole, koriandra...in učinkovito uničuje ter iztreblja škodo, katero povzroča insekt.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode ter obiščite zdravnika. Hraniti izven dosega otrok!


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI