Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Hesi
Šifra: ean0409
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
11.66€
Brez DDV: 10.65€

HESI BOOST je popolno organsko gnojilo za intenzivno pospešeno cvetenje. Mešanica sadnih encimov, rastlinskih sladkorjev in sadnih ekstraktov. HESI BOOST je zelo učinkovit stimulator cvetenja. Omogoča hitro začetek cvetenja in večje cvetove. HESI Boost je primeren za vse medije. Ta posebej zasnovana kombinacija hranil poveča gostoto listov, zmanjša ločitev listov in podpira energijo rastlin za močno kompaktno navado. HESI Boost je aktivator cvetenja in hkrati nežno gnojilo iz listov za fazo cvetenja. Okrepi cvetenje, poveča vsebnost sladkorja v plodu in izboljša stanje celotne rastline.


Odmerjanje:

Na začetku cvetenja:
Enkrat 2 ml na 1 liter hranilne raztopine (dusa, voda) ali 1 ml na 1 liter hranilne raztopine.
Za podaljšanje cvetenja: enkrat 2 ml na 1 liter hranilne raztopine (dusa, voda) ali 1 ml na 1 liter hranilne raztopine.

Pred uporabo dobro pretresite.

Sestava:

Organsko gnojilo P + K
Fosfor P2O5 topen 1%
Kalij K2O topen v vodi 1%

Vsebuje sadne izvlečke, sadne encime, kot je galaktol, rastlinske sladkorje, kot sta melitoza in alginska kislina, in še več. Minerali, kot so kalij, fosfor, magnezij, kalcij in elementi v sledeh, kot je železo naravnega izvora.


Shranjevanje:
Hranite pri sobni temperaturi od 5 ° C do 22 ° C v temnem prostoru. Prepričajte se, da je pravilno zaprt. Hraniti izven dosega otrok.
OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI