Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0815
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
40.64€ 45.15€
Brez DDV: 33.31€

Krmilnik SMSCOM Smart kontrolerr 6,5A  je novost SMSCOM (krmilnikov), ki združuje dve predhodni napravi v eno. Lahko ga uporabljamo, kot regulator števila vrtljajev ventilatorjev (- z temperaturnim tipalom)  ali pa kot krmilnik za vzdrževaje temperature v prostoru (- brez temperaturnega tipala).

A - Na  krmilnik priklopimo temperaturno tipalo, krmilnik samodejno vzdržuje prednastavljeno temperaturo s samodejnim reguliranjem števila vrtljajev ventilatorja.
Uporablja programski sistem "Motion Flow" in deluje drugače kot običajni regulatorji. Smart-controller ob prvem zagonu v 5-10 min izvede pregled prostora in pripravi nastavitve za primerno število vrtljajev ventilatorja.
Po tej nastavitvi regulator določi natančno število vrtljajev, ki ga potrebuje za vzdrževanje temperature, tako lahko samodejno prilagaja vrtljaje za vzdrževanje prednastavljenje temperature.
Primeren za uporabo v prostorih do 4250m³. Priklop temperaturnega tipala je enostaven in lahek z namensko spojko na koncu kabla tipala.

B - Na krmilnik ne priklopimo temperaturnega tipala, krmilnik deluje kot regulator prenastavljenega števila vrtljajev ventilatorja. Željeno število vrtrljajev pa nastavimo mehansko (ročno) s pomočju regulacijskega gumba.
Smart Controller 6.5A omogoča ročno nastavitev ventilatorjev v širšem območje, kot druge vrste krmilnikov.  Sistem  "Plug & Play", kar pomeni da ni potrebno priklopiti nobenih dodatnih vodniikov.
Omogoča ročno nastavitev hitrosti ventilatorja.
 

Prednosti:

  • natančen nadzor temperature
  • manj hrupa  ventilatorjev
  • daljša življenjska doba ventilatorja
  • "plug&play"(vtič in priklop)
     

OPOZORILO:  Največja obremenitev 6,5A ali 1500W.
Temperaturno tipalo ni priloženo.

Navodila: EN/DE
PROIZVAJALEC SMSCOM
MODELSmartcontroller 6,5A
DIMENZIJE80x140x60mm
MATERIALABS
OBREMENITEVMax. 1500W
ELEKTRIČNI TOK6,5A
TEŽA500g
TEMP.OBMOČJE10-40 
GARANCIJA5 LET

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI