Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: TechGrow
Šifra: ean0507
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
254.98€
Brez DDV: 209.00€

CO2 monitor

TechGrow CO2 Monitor M-1

Monitor M-1 CO2 je idealen za merjenje kakovosti zraka v stavbah, kot so zidanice, kleti, pisarne, šole, jasli, bolnišnice, rastlinjaki, prosotori za gojenje rastlin in skladišča. Meritev se izvede vsako sekundo in vam zagotovi podrobne informacije o koncentraciji CO2, temperaturi zraka, relativni vlažnosti, temperaturi rosišča in mokri temperaturi žarnice.

Monitor M-1 CO2 je plug & play in enostaven za uporabo. Zaslon ima 3 okna za hkratno branje različnih vrednosti. Monitor M-1 CO2 prikazuje tudi najmanjše, največje in povprečne vrednosti CO2, temperaturo zraka in relativno vlažnost, pri čemer se upošteva tehtano povprečje zadnjih 15 minut in 8 ur.

Rele za zunanje preklapljanje omogoča enostavno povezavo monitorja M-1 CO2 z prezračevalnim sistemom. Ko vrednost CO₂ preseže nastavljeno zgornjo mejo, bo to povzročilo optični in zvočni alarm. Rele samodejno sprejme alarm in se preklopi. Rele se izklopi, ko vrednost CO2 pade pod spodnjo mejo alarma.

Končno ima monitor M-1 CO2 samodejno umerjanje izhodišča (funkcija ABC) in možnost ročne kalibracije senzorja CO2 za zagotovitev najbolj natančne meritve. Predpostavlja se, da bo med kalibracijskim ciklom nekaj časa v prezračevanem prostoru prisoten svež zrak z vrednostjo približno 400 ppm. Zaradi tega je ta monitor neprimeren za uporabo v zaprtih prostorih z visokimi vrednostmi CO₂, kot so rastlinjaki.

 
Lastnosti:

- Zaslon prikazuje vrednost CO₂, temperaturo in vlažnost (min / max in tehtana povprečja 15 minut / 8 ur)
- Zagotavlja informacije o rosišču in temperaturi mokre žarnice
- Odčitki v ° C ali ° F
- Zaslon ima 3 okna za hkratno branje vrednosti
- Stabilen NDIR senzor za zaznavanje CO₂
- Pogostost merjenja: 1 meritev na sekundo
- Optični in zvočni alarm za CO₂
- Lahko ga priključite na prezračevalni sistem
- Alarmni izhod za nadzor prezračevanja
- ABC (samodejno umerjanje osnovne črte) in ročno umerjanje CO₂
- Monitor je opremljen z relejem za zunanje preklapljanje

Poreklo: Nizozemska
Garancija: 1.Leto
Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje