Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Advanced Nutrients
Šifra: ean0641
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
78.84€
Brez DDV: 72.00€
Sensi Grow A&B   PH Perfect - Part A 3-0-0, Part B 2-4-8 Konkurenčna gnojila nimajo prave kombinacije elementov: preizkusi so pokazali, da nekateri od njih dejansko upočasnijo in zmanjšajo cvetenje. Sensi Grow 2-delni vsebuje različne vrste pomembnih in manj pomembnih hranil. Ti so skrbno razporejeni, tako da rastline pridelajo slastne cvetove. Sensi Grow  v 2-eh delih je obsežen program hranil za hidroponiko in še več. Zelo enostaven za uporabo. Zagotavlja povečanje pridelka. Če želite obilnejši pridelek in »vse kar sodi« k temu, izberite Sensi Grow.


Navodila za uporabo: Sensi grow je zelo enostaven za uporabo: nalijte enaki količini »Part A« in »Part B«, vse dokler ne dosežete primerne vsebine hranil. Ne mešajte skupaj »Part A« in »Part B«. V rezervoar dodajte posebej »Part A« in posebej »Part B«. Navodila za doziranje so navedena v tabeli na embalaži!


Doziranje: 4ml na 1l vode 2ml na 1l vode za male rastline. Pred uporabo plastenko obvezno pretresti. Obe komponenti gnojila A in B mešajte v vodo posebej, ne smeta se zmešati skupaj, razen v vodi!


Opozorilo: Ne pijte! Hranite izven dosega otrok! OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!    

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje