0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean1005
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
33.95€
Brez DDV: 31.00€

Florakleen čistilna raztopina 5lit. Sredstvo je zasnovano tako, da odstrani vse ostanke gnojila, ki se lahko sčasoma nakopičijo v hidroponskih sistemih, podlagah in substratih. Varno je za vse sisteme in medije med rastjo rastlin. Uporabljate ga lahko tudi po končanem ciklusu, da očistite nakopičene soli. V primerjavi z drugimi izdelki na trgu sredstvo FloraKleen ne temelji na encimih in uporablja popolnoma drugačno tehnologijo. Sredstvo FloraKleen lahko uporabljate kadar koli v ciklusu rasti in cvetenja.   

Doziranje: 1,5 - 3ml/ 1 liter vode z uravnano phH vrednostjo.

Navodilo

HIDRO- dodajte 1,5- 3 ml na liter vode z že umerjeno vodo. Blažjo razstopino uporabite pri mlajših rastlinah. Florakleen pustite v sistemu 24 ur, preden dodate nova hranila

POZOR! Uporabljajte zaščitna oblačila, rokavice ter zaščito za oči in dihala (lahko povzroči močne opekline)! NE vdihavajte hlapov! V primeru, da pride tekočina v kontakt s kožo ali očmi, takoj operite z vodo in poiščite zdravniško pomoč! Uporabljajte po navedenih količinah! Hranite v temnem in hladnem prostoru ter izven dosega otrok!  


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje