Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean2013
Download: click to download pdf
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
29.57€
Brez DDV: 27.00€

Smo uvoznik Green Planet gnojil za slovenski trg!

Green Planet Medi One je 100% naravno organsko gnojilo. Uporablja se za ekološko pridelavo vrtnin. Z uporabo Medi one lahko pričakujete odlične rezultate pridelka saj vsebuje makro in mikro elemente ter hidroziran ekstrakt rib iz atlantskega ocena. Hidrozira počasi saj se le tako ohranijo vse potrebne amino kisline. Medi one vsebuje izvlečke morskih alg in kalijevega sulfata, da se zagotovi dodaten N-dušik, P-fosfor in K-kalij- NPK. Za povečanje splošnega ravnovesja v tem visoko kakovostnem gnojiluso dodani naravni kompleksi humata.

Medi One se lahko uporablja pri gojenju vse kultur; zelenjave, sadja, cvetja, dreves in hišnih rastlin. Medi One je na seznamu OMRI  za ekološko pridelavo v USA.

Medi One je najlažje organsko hranilo na trgu. Izboljšuje naravno odpornost na bolezni in stres, spodbuja hitro in bujno rast, izboljšuje vitalnost ter je učinkovito pri zalivanju ali foliarnem škropljenju.

Uporaba: Za gojenje na zemlji ali kokos substratu

NPK: 4-3-3

Doziranje: Doziranje hranil najdete na sprednji strani izdelka v pdf priponki pod EAN kodoOPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!  

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje