Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0362
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
15.44€
Brez DDV: 14.10€
Terra Aquatica Mineral Magic

Mineral Magic je pomemben aditiv. Vsebuje silikat v obliki salicijeve kisline in organske snovi, ki izvirajo iz morskih alg. Mineral Magic spodbuja rast koristnih mikroorganizmov in tako ustvari zdravo rast rastlin. Vsebuje raztopljivo obliko silikata, ki se vpije v celične stene rastline. Mineral Magic krepi organizem rastlin in povečuje njihovo odpornost proti boleznim ter insektom. Mineral Magic zmanjšuje stres pri rastlinah saj vsebuje narane kloride.

Uporaba: V prahu: 1. na podnožju stebla rastline posujte 1 kavno žličko na korenino rastline. Za preprečevanje gnitja in napadov patogenih gob na dozorele rastline

2. pod pršilke hranilne raztopine potresite 5 do 10 gramov (1-2 jedilni žlici). Kot mineralno dopolnilo oz. dodatek in kot preventivni dejavnik proti pythium in fusarium.


V tekočini: V vedro z 20 litrov vode dodajte 1kg Mineral Magic-a. Pustite mirovati 3 dni  in vsako toliko premešajte.

Filtrirajte: 1. direktno v rezervoar, nalijte 1-5 kozarcev, skladno z velikostjo posode. Postopek ponovite pri vsaki zamenjavi raztopine. Kot mineralno dopolnilo in kot preventiva proti pythium in fusarium.

2. za foliarno uporabo, poškropite po listih. Preprečuje in nadzira plesni. Uporaben je v vseh substratih, hidroponiki in zemlji.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje