Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0557
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
9.70€
Brez DDV: 7.95€

Muskaria Agrobacteria je nov izdelek španske specializirana biotehnologije za gojenje. To je močan dodatek z mikroelementi, kompleksiranih z organskimi kislinami in amino kislin rastlinskega izvora z odlično kombinacijo, ki omogočajo hitro okrevanje rastline na stres ali fiziološke motnje, katere povzročajo glivične bolezni na listih. Bio aktivator posebnih encimov metabolizma rastlin, izboljšuje svežino tretiranih rastlinah že v nekaj dneh.

Muskaria Agrobacteria je idealen za obremenjene rastline, matičnih rastlin, bolnih rastlin, ki so jih napadle živali ali pa so jih napadli škodljivci oziroma gljive gliv.

Vsebuje dušik, mangan, cink in bor, ki izboljša delovanje različnih encimov, celično dihanje in fotosintezo in izdelavo giberilne kisline, Phytohormone najdemo v rastlinah, ki deluje kot regulator rasti rastnega delovanja hormona, ki stimulira in ureja njegov razvoj.

Muskaria Agrobacteria, eden najmočnejših ojačevalcev, je učinkovit ter v  celoti primeren za ekološko kmetovanje. Je okolju prijazno!


Doziranje in uporaba:

- Pred uporabo dobro vsebino posode pretresite.

Raztopimo 3 do 6 ml na liter vode.

Lahko uporabite sprej ali namakanje (priporočamo foliarno škropljenje)

Sestava:

Dušik: 0,8%

Mangan: 1,3%

Cink: 0,5%

Bor: 0,25%

Učinkovit proti:  Pepealnati plesni, peronosporo, rjo ter proti drugim patogenim glivam.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode ter obiščite zdravnika. Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI