Kategorije
Šifra: ean0578
Razpolo┼żljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
279.90ÔéČ
Brez DDV: 229.43ÔéČ

Koli─Źina

Aeroponi─Źni propagator za 120 rastlin. Clone Master - Aeropon─Źni propagator za potaknjence. Nutriculture X-Stream Propagator Clone Master je popoln Cloner/propagator, kateri ustvarja s kisikom bogato okolje, kar spodbuja hitrej┼íi razvoj korenin in vi┼íjo stopnjo uspeha.   Vsak Clone Master vklju─Źuje kupolo za uravnavanje vla┼żnosti, kar omogo─Źa pridelovalcem, da mlade rastline rastejo v popolnoma varnem okolju.   X-Stream Propagator pr┼íi fino meglico v zelo oksigeniranem okolju in to je zasnovano tako, da je gostota meglice optimalna.  

Nutriculture X-Stream Propagator 120 ima 3 pladnja po 40 predelov (3x40), tako da lahko pridelovalci odstranijo posamezne pladnje, ─Źe in ko so rastline pripravljene. Vla┼żnostna kupola ustvarja vla┼żno okolje za spodbujanje rasti in za za┼í─Źito rastlin pred nenadnimi spremembami temperature. Kupola omogo─Źa pridelovalcu zmanj┼íanje vla┼żnost, ─Źe in kadarkoli je potrebno. Pumpa, pr┼íilke in vaze so prilo┼żene!  

Nutriculture X-Stream Propagator Clone Master je na voljo v naslednjih modelih:  

Nutriculture X-Stream Propagator 12 Nutriculture X-Stream Propagator 20 Nutriculture X-Stream Propagator 36 Nutriculture X-Stream Propagator 40 Nutriculture X-Stream Propagator 120   V tem propagatorju lahko, kot substrat uporabljamo:   Kameno volno (rockwool) Perlit Vermikulit Glinopor Rastlino lahko ukoreninimo tudi brez substrata!  


PROIZVAJALECNutriculture
MODELX-Stream Propagator 120
KAPACITETA RASTLIN120 (3x40)
KAPACITETA REZERVOARJA75L
DIMENZIJE115x64x46cm
TE┼ŻA12kg

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje