Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0578
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
279.90€
Brez DDV: 229.43€

Aeroponični propagator za 120 rastlin. Clone Master - Aeropončni propagator za potaknjence. Nutriculture X-Stream Propagator Clone Master je popoln Cloner/propagator, kateri ustvarja s kisikom bogato okolje, kar spodbuja hitrejši razvoj korenin in višjo stopnjo uspeha.   Vsak Clone Master vključuje kupolo za uravnavanje vlažnosti, kar omogoča pridelovalcem, da mlade rastline rastejo v popolnoma varnem okolju.   X-Stream Propagator prši fino meglico v zelo oksigeniranem okolju in to je zasnovano tako, da je gostota meglice optimalna.  

Nutriculture X-Stream Propagator 120 ima 3 pladnja po 40 predelov (3x40), tako da lahko pridelovalci odstranijo posamezne pladnje, če in ko so rastline pripravljene. Vlažnostna kupola ustvarja vlažno okolje za spodbujanje rasti in za zaščito rastlin pred nenadnimi spremembami temperature. Kupola omogoča pridelovalcu zmanjšanje vlažnost, če in kadarkoli je potrebno. Pumpa, pršilke in vaze so priložene!  

Nutriculture X-Stream Propagator Clone Master je na voljo v naslednjih modelih:  

Nutriculture X-Stream Propagator 12 Nutriculture X-Stream Propagator 20 Nutriculture X-Stream Propagator 36 Nutriculture X-Stream Propagator 40 Nutriculture X-Stream Propagator 120   V tem propagatorju lahko, kot substrat uporabljamo:   Kameno volno (rockwool) Perlit Vermikulit Glinopor Rastlino lahko ukoreninimo tudi brez substrata!  


PROIZVAJALECNutriculture
MODELX-Stream Propagator 120
KAPACITETA RASTLIN120 (3x40)
KAPACITETA REZERVOARJA75L
DIMENZIJE115x64x46cm
TEŽA12kg

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje