Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0950
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
12.20€
Brez DDV: 10.00€

Nevtralizira tudi najmočnejše vonjave! Proizvod ONA Block Polar Tropic je idealen za nadzor vonjav in je primeren za vse prostore. Namestimo ga lahko v telovadnico, omaro, avtomobil,… ONA Block je neutralizator vonjav v netekoči oz. trdni obliki. Je kompleksna formula sestavljena iz esencialnih olj. Proizvod je varen za uporabo doma ter v pisarnah, ker ne škoduje ljudem, živalim in rastlinam.  

Ne glede na to, ali ga postavite v telovadno torbo, predhodno omaro ali pod avtosedež, bo nevtraliziral najmočnejše vonjave, ne da bi vas opazili.

Navodila za uporabo:

ONA Blocks so hiter in enostaven način za boj proti vonjavam pri njihovem izvoru. Preprosto odprite in izpostavite zraku ali odstranite blok iz posode. Trajanje bloka bo različno, vendar bo učinkovit približno 4 tedne glede na pretok zraka in okolje okoli bloka. Če želite omejiti količino nadzora nad vonjavami in podaljšati življenjsko dobo bloka, odprite pokrov s cvetličnim vzorcem, zaradi česar je odličen za shranjevanje oblačil, omare in telovadne torbe. Če želite povečati izpostavljenost ONA, lahko odstranite blok iz plastičnega ohišja ali pa, da še povečate površino, lahko nekaj bloka naribate v skledo.

Idealno za majhne površine

ONA Blocks so idealni za vonjave hišnih ljubljenčkov okoli pasjih košar, pladnjev za stelje in stranišč. Avtomobili, čolni in avtodomi so primerni za bloke, še posebej, če so bili skladiščeni in podvrženi vlagi ali plesni! ONA Block bo sprostil svoj močan nevtralizator vonja in zaščitil lokacijo brez neželenih vonjav.

Bloke lahko uporabite tudi za nevtralizacijo vonjav v vašem prezračevalnem sistemu, če jih uporabljate v povezavi z našimi zračnimi filtri ONA.

LAHKO SE UPORABLJA V : Kadilnicah, kuhinji, sanitarijah, vrtovih, delavnicah, pisarnah, skladiščih, prezračevalnih sistemih oz. Povsod kjer so prisotne nezaželene vonjave.    

NAVODILA ZA UPORABO: ONA nevtralizira vonjave, tako da izhlapi in pride v stik z molekulami vonjave; Odstranite pokrov ter postavite posodo v prostor, kjer je dober pretok zraka; Izboljšajte nadzor nad neprijetnimi vonjavami, tako da dodaste ONA Gel v posodo, kar bo povečalo hlapenje; Nadzorujte vonjavo, tako da povečate oz. zmanjšate izpostavljeno količino ONA Gel;

Rok trajanja je od 1-2 meseca

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Oznake: ona