Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0593
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
19.70€ 23.18€
Brez DDV: 16.15€

1 ali več 19.70€

ONA Polar Crystal tekočina 922ml

Nevtralizator vonjav v tekoči obliki ONA Liquid Polar Crystal 922 ml

ONA Liquid je nevtralizator vonjav v tekoči obliki. Dodaja se v razpršilec ali razredči v vodi. Tekočina ONA je narejena iz naravnih sestavin in je varna za uporabo za ljudmi, hišne živali in rastlinah. ONA Liquid se razprši z naravnim izhlapevanjem ali brizganjem v zrak.

Vsebuje kompleksno formulo naravnih eteričnih olj, ki bo odpravila in nevtralizirala vse neželene vonjave. Molekule ONA v tekočini ONA bodo reagirale z vsemi vonjnimi molekulami, s katerimi pride v stik, in jih izničile. Zaradi tega se vonj trajno odstrani iz zraka, za sabo pa pušča svež prijeten vonj.

Tekočino razredčite in uporabite za varno in učinkovito pranje oblačil, nasičenih z vonjem. Ne glede na to, ali škropite po zraku ali perete tkanine, ostaja kemija enaka in nudi zajamčeno odstranjevanje vonja. ONA Liquid lahko nanesete s katero koli razpršilko ali z ONA Misting Domes. ONA Liquid je varna za uporabo tako v gospodinjskih kot v trgovskih prostorih.
Uporaba:

Dopolnitev ONA Polar Crystal tekočina je namenjena za dopolnjevanje:

- ONA Liquid je za splošno uporabo pri prostorih v katerih je problem z neprijetnimi vonjavami.


- Pokrov odprete na mestu, kjer so močne vonjave, nalijete v steklenice ONA Spray ali ONA Liquid vlijete v ONA Misting Dome ali v napravo CAR Freshener za vaš avto.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje