Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Terra Aquatica
Šifra: ean1964
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
24.09€
Brez DDV: 22.00€
T.A. Set gnojil T.A. 3-Pack TriPart Starter Kit (Hard Water) 3 x 500 ml

Terra Aquatica TriPart Starter Kit (GHE Tripack Flora Series) je tridelni set hranil, ki vsebuje vsa primarna, sekundarna in mikrohranila, potrebna za uravnoteženo prehrano rastlin v vseh fazah rasti.

Set vsebuje:

    1 x 500 ml T.A. TriPart Micro (Hard Water)
    1 x 500 ml T.A. TriPart Grow
    1 x 500 ml T.A. TriPart Bloom
    1 x 25 g pH- Powder (prah za zniževanje pH vrednosti)


3-PART - MICRO (Hard Water) / GROW in BLOOM

    Terra Aquatica TriPart je trikomponentno gnojilo, katerega uporabljamo od začetka obdobja rasti, pa vse do končnega pridelka, vendar v različnih razmerjih.
    TriPart Micro (FloraMicro) je temelj sistema "gradnikov", ki zagotavlja mikro in sub-mikro hranila ter nekatera dopolnilna makro-hranila. Uporabljajte TriPart Micro po navodilih vse do rasti in cvetenja.
    TriPart Grow (FloraGrow) spodbuja strukturno in vegetativno rast, gradi močne korenine in zagotavlja večino dušika, kalija in sekundarnih mineralov, ki jih rastlina potrebuje. Uporabite višjo raven v rasti in nižjo v cvetenju.
    TriPart Bloom (FloraBloom) zagotavlja oblike fosforja in kalija, ki jih vaše rastline potrebujejo za povečanje tvorbe korenin in zdravja med rastjo ter pomagajo v največji možni meri izpolniti svoj genski potencial v času cvetenja in plodov. Uporabite nižjo raven v fazi rasti in višje raven v fazi cvetenja.


pH- POWDER

    Prah za uravnavanje pH vrednosti. Zniža vrednost pH-ja. Prah je neškodljiv dokler ga ne pomešamo z vodo. Ko se navlaži, se spremeni v močan regulator pH-ja. Ko ga dodamo v vodo, je popolnoma raztopljiv in je uporaben v fazi vegetacije in pri cvetenju. V vodi se popolnoma razgradi.
OPOZORILO! Izdelek hranite izven dosega otrok, če pride v stik z očmi oz sluznico takoj izperite z večjo količino vodo ter obiščite zdravnika. Izdelek ni užiten! Hranite na temnem in hladnem prostoru.Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje