Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean1050
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
26.28€
Brez DDV: 24.00€

Pentakeep regulator.

PentaKeep S eden prvih regulatorjev na tržišču. Danes poznamo bolj produkt Regulator od Aptusa.

Pentakeep je tekoče gnojilo katero edino na tržišču vsebuje še 5 Aminolevulinsko kislino. 5 Aminolevulinska kislina je prisotna v vsakem živem organizmu.

Ob dodajanju PentaKeep izboljšamo proces fotosinteze in večje proizvodnje sladkorjev. Ob uporabi izboljšuje tudi boljšo rast, cvetenje in odpornost na stres in škodljivce. Izboljša tudi absorbcijo hranil.

NPK in Mg: 8-5-3 (3), Bor , Baker, Železo, Mangan, moliden, cink in 5. Aminolevulinska kislina

Pentakeep se dozira skupaj z ostalimi gnojili. 

5. Aminolevulinska kislina (5-ALA) je molekula, ki je naravno prisotna v rastlini. Je osnov življenja ljudi, živali in rastlin. Molekula nastaja sama vendar je omejena z hitrostjo presnove. Ko dodate Pentakeep se bo presnova pospešila! Tekoče gnojilo bo spodbudilo pridelavo enojnih in več sladkorjev v kloroplastu in mitohondrijih, brez kakršne koli posledica prekomerne porabe energije, ki nastaja v procesu.

5. Aminolevulinska kislina se uporablja tudi v medicini: za zdravljenje kožnega raka, rasti las in proti anemiji

Doziranje: 25-50ml na 1ooo litrov vode! PAZITI da ne prekoračite omenjene količine! Dozirati v jutranjih urah! Foliarna uporaba na hrbtni strani listov. Pentakeep spodbuja fotosintezo in kot rezultat bo vaša rastlina potrebovala od 10 -30% več gnojil in vode

Dozirati enkrat tedensko. Vidni rezultati po 2-4 tednih uporabe

Pentakeep se uporablja povsot v Horti, Agro in Flori kulturi in je primerno za vse tipe rastlin. Zelenjava, lončnice, rože, sadje, drevesa.

Izdelek Pentakeep: Made in Japan


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje