Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0623
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
3.96€ 4.66€
Brez DDV: 3.25€

1 ali več 3.96€

Tekočina za dvigovanje PH vrednosti.   Uporablja se za zvišanje pH vrednosti hranilne raztopine.      

NAVODILA ZA UPORABO: Pred uporabo dobro pretresite; Uporabljajte po navedenih količinah; Vsebina (+UP) v embalaži je pripravljena za takojšnjo uporabo; Previdno dodajte majhno količino +UP k vaši hranilni raztopini in dobro premešajte; Izmerite vrednost pH; Če je potrebno dodajajte +UP dokler ne dosežete želeno pH vrednost (dobro premešajte pred vsako meritvijo!). 

SESTAVA Dušikova kislina 38%     POZOR!! Dušikova kislina povzroča hude opekline. Pri vdihavanju lahko pride do težke poškodbe dihal, nastopijo lahko težave pri dihanju, lahko tudi šok in pljučni edem. Pri stiku s kožo se pojavi zelo pekoč občutek; nastale rane se celijo zelo počasi. Pri stiku dušikove kisline z očmi nastopi boleč, pekoč občutek. Po zaužitju lahko dušikova kislina povzroči hude poškodbe prebavil  

PRVA POMOČ: Po vdihavanju je treba dovajati sveži zrak ali kisik. V primeru nezavesti damo bolnika v ustrezen položaj in med prevozom poskrbimo za stabilno lego. Po stiku s kožo prizadeto mesto izpiramo z obilo vode, namažemo ga lahko s polietilenglikolom 400. Kontaminirano obleko je treba takoj odstraniti. Če pride dušikova kislina v stik z očmi, oči izpiramo z veliko vode vsaj 10 minut z odprtimi vekami. Po zaužitju naj ponesrečenec pije veliko vode, ne smemo pa izzivati bruhanja ali nevtralizirati kisline v prebavilih. V vseh primerih je potrebna takojšnja zdravniška pomoč.

SKLADIŠČENJE, UKREPANJE in UPORABA:Hraniti zaklenjeno izven dosega otrok (v primeru splošne uporabe). Ne vdihavati hlapov. Če pride v oči, takoj izprati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Nositi primerno zaščitno obleko: Rokavice in zaščitna očala Ob nezgodi ali slabem počutju takoj poiskati zdravniško pomoč (po možnosti pokazati etiketo in embalažo).

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI