0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0703
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
13.90€
Brez DDV: 12.69€
Plagron Pure Enzym pospešuje absorpcijo hranil in zmanjšuje tveganje bolezni rastlin! Encimi so specializirane proteinske molekule, ki jih proizvedejo bakterije in plesni. Le-ti delujejo kot predstavniki pospeševalcev oz. katalizatorjev v neskončnih biokemičnih procesih, v katerih se molekule spremenijo. Bio katalizator pospešuje oz. spodbuja razkroj skupin pektina in celuloze v odmrlih delih rastline, predvsem korenin, ob tem pa proizvaja hranila za mikroorganizme in rastline. Korenine absorbirajo hranilne snovi, katere jim mikroorganizmi zagotavljajo.

Širjenje mikrorganizmov okoli koreninskega sistema povečuje kapaciteto absorbiranja rastline. Za dober koreninski sistem je značilna razvejanost, preko katere absorbira dvovalentne elemente, kot so kalcij, magnezij in železo. Mikroorganizmi ščitijo tudi pred patogenimi klicami. Encime lahko uporabljamo pred in v obdobju rasti.

NAVODILA ZA UPORABO: Dobro pretresite pred uporabo; Uporabiti to hranilno raztopino pri vsakem zalivanju do tretjega tedna cvetenja; Uporabljajte Pure Enzym za splakovanje podlage v primeru ponovne uporabe. DOZIRANJE: 1ml Pure Enzym na 1L vode (1:1000). SESTAVA: Voda, sorbitol, sladkor, encimi-celulaze, encimi-pektinaze; Stabilizirana raztopina encimov z deklarirano aktivnostjo: 25 BPU en 2 FBG.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!  

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje