Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0712
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
22.49€
Brez DDV: 20.54€

GREAT WHITE SHARK: Great White je eden najpopolnejših  mycorrhizal izdelkov na tržišču. Vrhunska formula vsebuje 15 različnih vrst gliv, 11 različnih vrst koristnih bakterij in 2 vrsti Trichoderma- vse to v enem izdelku. Raziskave kažejo da ta močna formula zagotovi rastlini vse potrebno kar potrebuje za povečanje donosa (pridelka). Great White je koncentrirana formula, ki zagotavlja uspešno kolonizacijo (razširitev) koreninskega sistema. Vodotopni prašek Great White zagotavlja takojšni razvoj korenin. Uporabnik si z eksplozivno rastjo korenin zagotovi večji pridelek, večjo rodnost in cvetenje. Poveča absorbcijo hranil in vode, kar je ključno za uspešno presaditev.

Ključ do zdravih in vitalnih korenin se začne z močnim koreninskim sistemom in živahen koreninski sistem se začne z Great White!

DOZIRANJE ( Hidroponika) 1 pakiranje (28,3 g) zadostuje za mešanico prib. 80 l vode. Zmešajte prah Great White z vodo in šele nato mešanico zljite v rezervar.

DOZIRANJE (Zemlja, Coco): 1 pakiranje (28,3 g) zadostuje za prib. 2,5 kubična metra zemlje. Great White lahko uporabite enkrat na 2 tedna. Seme vstavite v vdolbinico v zemlji nato rahlo popršite s prahom Great White in prekrijte z zemljo, na koncu zaljite z vodo.

OPOZORILO! Izdelek hranite izven dosega otrok, če pride v stik z očmi oz sluznico takoj izperite z večjo količino vodo ter obiščite zdravnika. Izdelek ni užiten! Hranite na temnem in hladnem prostoru.Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!    

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI