Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Terra Aquatica
Šifra: ean0339
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
77.75€
Brez DDV: 71.00€
Terra Aquatica Pro Bloom

General Hydroponics Pro Bloom pospešuje rast in cvetenje kot tudi boljšo presnovo kalcija. Pro Bloom krepi imunski sistem rastlin in poveča njihovo odpornost proti boleznim in še posebej prosti mrazu.

Pro Bloom aktivira v zemlji mikroorganizme in s tem boljšo absorbiranje hranilnih snovi. Z uporabo Pro Bloom povečamo razvoj listov in izboljšamo proces fotosinteze. Zagotavlja zdrave rastline in porast pridelka.

Sestava: Pro Bloom je sestavljen iz rastlinskih in sadnih ekstraktov ter olj. Vsebuje aminokisline, ki delujejo detoksifikacijsko na rastline. Vsebuje tudi oligosaharide, ki delujejo fungicidno. Je 100% naravni proizvod. Tako kot Pro Roots in Pro Protect je Pro Bloom recikliran ekološki proizvod, ki ne vsebuje kemičnih ter sintetičnih snovi in umetnih gnojil.

Uporaba: Pro Bloom uporabljajte skupaj z Pro Roots, vse do konca obdobja rasti. Po razvoju korenin prekinite z uporabo Pro Root in izperite z vodo na vrednost pH 5,5 – 6,5.Vse do konca cikla cvetenja upoštevajte navodila za doziranje.

Doziranje: Direktno v hranilno raztopino: 2ml na 10L (oziroma 4 kapljice na liter).

Foliarno: 0.1ml na 1L (oziroma 2 kaplice na liter)


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!  


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI