Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Terra Aquatica
Šifra: ean03401111
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
14.24€
Brez DDV: 13.00€

General Hydroponics Pro Bloom pospešuje rast, cvetenje in presnovo kalcija. Bio Bloom krepi imunski sistem rastlin in poveča njihovo odpornost proti boleznim ter klimatskim razmeram (predvsem mrazu). Ena izmed lastnosti je prenos hranilnih snovi po rastlini (enakomerna porazdelitev hranil). Za več kot 20% poveča učinkovitost absorbcije in rast rastlin. V zemlji aktivira mikroorganizme in s tem obtok in absorbiranje hranilnih snovi. Z uporabo Bio Bloom-a povečamo liste rastlin in izboljšamo proces fotosinteze. Zagotavlja zdrave rastline in porast pridelka.

SESTAVA: Bio Bloom je sestavljen iz rastlinskih in sadnih ekstraktov ter olj; Vsebuje aminokisline, ki delujejo detoksifikacijsko na rastline; Vsebuje tudi oligosaharide, ki delujejo fungicidno; Je 100% naravni proizvod; Tako kot Bio Roots in Bio Protect je Bio Bloom recikliran ekološki proizvod, ki ne vsebuje kemičnih ter sintetičnih snovi in umetnih gnojil.

NAVODILA ZA UPORABO:  Bio Bloom uporabljajte skupaj z Bio Roots, vse do konca obdobja rasti; Po razvoju korenin prekinite z uporabo Bio Root-a in izperite z vodo (pH 5,5 – 6,5), vse do pobiranja pridelka; Upoštevajte navodila za doziranje; Hranite v hladilniku;

DOZIRANJE: Direktno v hranilno raztopino: 2ml na 10L (oziroma 4 kapljice na liter). Foliarno: 0.1ml na 1L (oziroma 2 kaplice na liter)

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!  

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Oznake: gnojilo, cvetenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI