Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0734
Razpoložljivost: Ni na zalogi
707.60€
Brez DDV: 580.00€
APOGEE QUANTUM METER MQ-500 Full spectrum z novim tipom SONDE (plava)

Z Quantum metrom APOGEE QUANTUM METER MQ-500 Full spectrum merite PAR, forosintezno radiacijo pri razsvetljavi: HPS, CMH in LED!

APOGEE QUANTUM METER MQ-500 je naprava za natančno merjenje fotosintetično aktivnega sevanja iz vseh svetlobnih virov HPS, CMH in LED. Ima ročni števec, pritrjen s kablom, ki prikazuje in shranjuje meritve. Senzor vključuje modro ojačano silicijevo fotodiodo in optične filtre po meri z robustnim, samočistilnim dizajnom ohišja senzorja, eloksiranim aluminijastim ohišjem z akrilnim difuzorjem. Tipične aplikacije vključujejo merjenje PPFD nad krošnjami rastlin v zunanjih okoljih, rastlinjakih in rastnih komorah ter odsevne ali premajhne (prenesene) meritve PPFD v istih okoljih. Kvantni senzorji se uporabljajo tudi za merjenje PAR / PPFD v vodnih okoljih, vključno z akvariji s slano vodo, kjer gojijo korale.

Merilnik ima vzorčni in dnevniški način ter zabeleži integrirano dnevno skupno vrednost v mol m-2 d-1. V vzorčnem načinu se zabeleži do 99 ročnih meritev. Način dnevnika bo vklopil / izklopil merilnik in meril vsakih 30 sekund. Vsakih 30 minut merilnik povpreči šestdeset 30 sekund meritev in zapiše povprečno vrednost v pomnilnik. Merilnik lahko shrani do 99 povprečij, ko bo poln, bo začel najstarejšo meritev prepisovati z novimi. Integrirani skupni dnevni znesek bo zabeležen iz 48 povprečnih meritev (v 24-urnem obdobju). Meritve vzorcev in dnevnikov je mogoče pregledati na LCD-prikazovalniku ali s prenosom podatkov v računalnik, vendar je mogoče celotno dnevno vsoto ogledati samo s prenosom podatkov v računalnik. Za prenos podatkov v računalnik potrebujete komunikacijski kabel AC-100 (standardni kabel USB ne bo deloval) in programsko opremo ApogeeAMS.

APOGEE QUANTUM METER MQ-500 Full Spectrum Quantum meter 400-700nm, priložen nov TIP senzorja za merjenje PAR-a.

Ko gojite rastline na hidroponiki, zemlji, kokosovimi vlakni in aeroponskih sistemih v zaprtih prostorih, boste potrebovali vrsto merilnih instrumentov, ki bodo koristili vašemu pridelku. Vsako od teh orodij ima posebno vlogo pri rasti vaših rastlin - in njihovem morebitnem donosu.

Ponujamo vam široko izbiro, kot so pH-metri, EC-merilniki, obdelava vode, nadzor CO2, temperatura in vlažnost, vodni filtri, kalibracijske rešitve ter rešitve za čiščenje in vzdrževanje. Od A-Z boste našli vse, kar iščete med iskanjem po naših merilnih instrumentih.

Ne glede na to, ali ste nov v pridelavi v zaprtih prostorih (ali na prostem) ali ste komercialni pridelovalec - vsako od teh orodij vam bo pomagalo pridelati letino. Vsak od teh merilnih instrumentov je zasnovan tako, da vaše rastline ohranja zdrave.

Z uporabo merilnih instrumentov prihranite čas in denar ter zagotavljajo, da bodo vaše rastline videti bolj zdrave kot kdaj koli prej.

Specifikacija:

- Kalibracijski odklon: ± 5%
- Merilno območje: 0-4000 µmol x M ^ (- 2) X s ^ (- 1)
- Ponovljivost meritev: <0,5%
- Dolgoročno poslabšanje natančnosti merjenja: <2% na leto
- Nelinearnost: <1% (do 4000 µmol x m ^ (- 2) X s ^ (- 1))
- Časovni odziv: <1 ms
- Vidno polje: 180 °
- Območje svetlobnega spektra: 389-692 Nm ± 5 nm (valovna dolžina, kjer je odziv večji od 50% največjega)
- Spektralna selektivnost: <10% od 412 do 682 Nm ± 5 nm
- Smerni odziv (Kosine): ± 5% pri kotu 75 ° Zenita
- Azimutna napaka: <0,5%
- Napaka nagiba: <0,5%
- Temperaturni odziv: -0,11 ± 0,03% C ^ (- 1)
- Merilna negotovost v dnevnem skupnem: <5%

- Sonda: ojačana modra silicijeva fotodioda- NOV MODEL sonde!

- Pokrov: ohišje iz eloksiranega aluminija z akrilnim difuzorjem
- Popolnoma odporen na prah in vodo (IP68)
- Delovno okolje: 0-50 ° C (pri največ 90% RH do 30 ° C, pri 70% RH do 50 ° C); ločen senzor lahko potopite do globine do 30 metrov
- Velikost instrumenta (D x š x V): 126 x 70 x 24 mm
- Velikost sonde: Ø 24 mm, dolžina 37 mm
- Teža: 100 g (vključno s 5 m kablom)
- Kabel: 2 m zaščiten, dvovijačna žica, na voljo dodatni kabel, TPV guma
- Navodila o uporabi v priponki v angleškem jeziku!

V paketu prejmete:
- MQ500 Quantum Meter
- Sonda (ojačana modra- silicijeva fotoioda
- Sonda pritrjena na MQ500 Quantum meter (2. meter dolžina kabla)

Garancija: 2 leti na Quantum meter MQ500 in 1. leto na Sondo

Poreklo: ZDA

OB NAKUPU: Apogee MQ500 Full Spectrum prejmete darilo!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI