Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean1039
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: DROP-SHIPPING 9 dni
999.99€
Brez DDV: 819.66€

- Prednaročilo, blago je naročeno, ko je v naprej plačano po predračunu ali z plačilno kartico 

- Pri nakupu Spydr 2X vam bo blago poslano direktno od distributerja, na vaš naslov.

- Garancija se uveljavlja pri Budseason.eu

- Rok Dobave 7-9 delovnih dni od dneva nakupa


Fluence SPYDR 2x

Fluence SPYDR 2x je uspešen naslednik SPYDRx in (tako kot njegov predhodnik) namenjen uporabi pri običajni pridelavi. Razlika pri modeli 2p in 2i je predvsem v svetlosti in kot taki v porabi energije. Z PPF 860 µmol / s bo ta svetilka še vedno sevala zelo močno svetlobo, pri skromni višini vzmetenja od 16 do 30 cm, vendar je popolnoma varna za vaše rastline, brez dodatnega CO2 v zraku, ki je potreben za dodajanje k vašemu gojenju območje. Poraba energije je tudi precej manjša, sorazmerno, 345 Watt.

Fluence SPYDR 2x je opremljen s spektrom PhysioSpec Indoor, ki ga je razvil Fluence. To je prilagojen spekter za pridelovalce v zaprtih prostorih in namenjen celotnemu življenjskemu ciklu vaših rastlin. Torej tudi sadike, poganjki in kloni se bodo počutili zelo udobno v luči te svetilke. Fizikalni spekter PhysioSpec Indoor ocenjuje 85 na lestvici CRI, kar pomeni, da je sevana svetloba izredno primerna za delovne in raziskovalne pogoje, v katerih so naravne, žive barve in ustrezen kontrast bistvenega pomena. Fluence SPYDR 2 ne vključuje vgrajenega zatemnilnika. To je mogoče dobiti samo ločeno. En zatemnilnik lahko povežete z več SPYDR 2.

Fluence SPYDR 2x je profesionalna LED luč, zelo učinkovita pri porabi energije. Zahvaljujoč veliki svetlobni površini se svetloba precej enakomerno porazdeli po rastni površini in ne bo imela težav s prodiranjem listja. Materiali, ki jih uporablja Fluence, preprost dizajn in pomanjkanje ventilatorjev, naredijo Fluence SPYDR 2i brezšivno, trdno rastočo svetlobo, ki bo trajala več let, brez težav. Fluence SPYDR 2x se lahko na električno omrežje priključi kot samostojen ali v verigi marjetic. Ta LED rastlinska svetloba je primerna za uporabo v regalih (navpično kmetovanje), gojitvenih mizah in v gojitvenih šotorih. Priložena je viseča napeljava

Specifications:


-    moč: 345 Watt
-    kombitabilna z:  600 Watt HPS
-    priporočena višina 15 cm nad rastlinam
-    pokriva: 120 x 120 cm 
-    življenska doba: + 50.000 ur
-    teža: 10 kilogram
-    dimenzije: 112 x 107 x 12 cm

 - PPF: 860 µmol/s
- Eff: 2.5 µmol/J
- Moč: 345W

Garancija: 3 Leta

- Pri nakupu Fluence SPYDR 2X 320W vam bo blago poslano direktno od distributerja, na vaš naslov.

- Garancija se uveljavlja pri Budseason.eu

- Rok Dobave 7-9 delovnih dni od dneva nakupa

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI